Hogyan buntessem a kutyam?
Sziasztok
Van egy 1 eves kis terrierem. Lakasban elunk ketten. Fogalmam sincs, hogy buntessem.. ugyanis lent mindent a szajaba vesz es megeszik. Hol papirzsepi, hol fadarab es persze elvenni nem tudom mert megkap.. szoltam mar ra erosebben, elkaptam mar a grabancat... es neha rakoppintottam az orrara, vagy kapott a popojara.
De nem tanul belole, es felek h agtesszib lesz mert pl ha fesulom neha megkap, vagy ha ugy nyulok hozza
Mit tudnek tenni?

add el és ne vegyél többet kutyát.
Hidd el, ez a leghatásosabb. A többi csak süket duma. A plüss kutya az ász. Attól nem kell félni

Kutyasuli, ahol megtanítanak téged a szükséges dolgokra.
A kutyád eléggé nyeregben érzi magát, ha téged tekintene a vezérnek, eszébe sem jutna akárcsak feléd kapni is.

Amúgy az enyém is lexar néha, de ha érzi a hangomon a határozottságot, meg lengetem a pórázt amivel szívem szerint néha hátsón vágnám nagyon - de nem bántom - akkor észbe kap.
Érzik a kutyák mikor beszélsz komolyan, szóval kezd el kicsit határozottabban nevelni az ebecskét!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!