Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tennétek, ha ez derülne...

Mit tennétek, ha ez derülne ki a környékről?

Figyelt kérdés

Két hete van nálam a kiskutyám, eddig szobatisztaságra szoktatás miatt szoktam levinni. Sok mindenkivel találkozok kint, és a kutya miatt sokan szóba elegyednek velem. Ma már a második személlyel találkoztam, aki szerint erre felé valaki patkány mérget szokott kiszórni és hogy az ő kutyája is ebbe halt bele. Már lassan félek kivinni.

Így is idegesít, hogy sokan ott hagyják a kutya kakit de azt legalább látom és kitudom kerülni.

2018. dec. 11. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez mindenhol lehet.

Felügyelni kell és vigyázni rá,hogy ne egyen fel semmit.

Esetleg kutyaoviban és suliban megtanítani, hogy csak azt egye meg, amit tőled kap. Ez sajnos nem tudom hogy működik, egy ismerősöm megtanította a kutyáit rá, a legfinomabb húsokat sem eszik meg, ha nem a gazda adja.

2018. dec. 11. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell képezni, hogy csak tányérból, te vezényszavadra ehet, földről semmit nem vehet fel.
2018. dec. 11. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"valaki patkány mérget szokott kiszórni"

"sokan ott hagyják a kutya kakit"

Elgondolkodnék azon, hogy vajon van-e valami összefüggés a két jelenség között...

Nekem egy nagyon bohókás, de hatalmas mozgásigényű féléves kölyökkutyám van, és nagyon féltem, pusztult már el kutyám mérgezés miatt.

Nagyon haragszom a kutyás kollégákra, akik nem takarítanak a saját kutyájuk utánn, vagy a behívhatatlan, neveletlen kutyáikat itt a lakótelepen hagyják szabadon randalírozni.

Nem fogják fel, hogy más kutyákra is miattuk haragszanak, és ezzel más kutyáit is veszélyeztetik.

Nyilván a mérgezőkre ugyanígy haragszom, de akkor is, nekünk, kutyásoknak is van felelősségünk, erről nem szabad megfeledkezni.

2018. dec. 11. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Elvileg a galambok miatt szórták ki de amikor megkérdeztem hogy meglett-e a tettes azt mondta nem, úgyhogy nem tudom honnan szedte. Bár az is tény, hogy az egyik alsó szomszéd odaszoktatja a galamobak, minden reggel dobál ki kenyeret. Nem értem mit gondolnak egyáltalán az ilyen emberek.
2018. dec. 11. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy séták alatt egy pillanatra se vedd le a szemed a kutyáról, nehogy felegyen valamit a földről. Ha látod, hogy készül valamit megenni, azonnal rá kell szólni.

Nagyon oda kell figyelni, mert egy pillanat alatt megtörténik a baj.

2018. dec. 11. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Fel lehet jelenteni Rendőrségen vagy Önkormányzatnál.Mérget tilos kirakni, ezért büntetés jár.

Rendőrség nyomoz majd miatta, nem biztos hogy meglesz a tettes,de elriaszthatja.

2018. dec. 21. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!