Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyámnak...

Mi baja lehet a kutyámnak ezek alapján: nyáladzás, nehézlégzés, étvágytalanság, megnövekedett szomjúság?

Figyelt kérdés
Egy idős, kb. 10 éves németjuhász kutyáról van szó. Sajnos nem valószínű, hogy állatorvos fogja látni, mert a mi családunkban nem szokás, (sajnos nem tudok a szüleimre hatni ezügyben) de ha valaki ezek alapján felismeri, mi lehet a kutyámmal, kérem segítsen!
2018. dec. 8. 22:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bélcsavarodás. Annak is vannak ilyen tünetei, bár már később pl nehézlégzés, nyáladzás, étvágytalanság. A szomjúság azért van, mert le van gyengülve és ki van száradva.

MEGOLDÁS: állatorvos!

VAGY ne tartsatok kutyát?

Anyád téged sem visz el a gyerekorvoshoz, ha beteg vagy? Tudod, azért vannak különböző szakok, ez nem szokás kérdése.

2018. dec. 9. 05:50
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mérget/számára mérgező dolgot evet! De feltétlen lássa állatorvos, mert állatorvos nélkül akár három-négy nap után(vagy hamarabb is)belehal a panaszokba, a szenvedésbe és a betegségbe!!! Ha nem teszitek, ritka nagy állatkínzó b..uzik vagytok! Szurkolok, hogy a drága kutyuci túlélje, bár nagyon nagy az esély rá, hogy doki nélkül nem fogja, sőt inkább igen, mint nem...
2018. dec. 9. 10:03
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is mérgezésre tippelek.

Azért ha elpusztul a kutyátok, ugye egyikőtöknek sem jut majd eszébe másik kutyát hazavinni?

Azért annyit még javasolnék, hogy figyeljetek oda a közeljövőben a házra, mert ócska bűnöző módszer hogy mielőtt valahová betörnek, megmérgezik a kutyát, hogy egyszerűbb legyen a dolguk.

2018. dec. 9. 10:44
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet.

ORVOS

Hassál a szüleidre..

Remélem több kutyátok nem lesz,mert a szüleid felfogása undorító, 10 évig szolgált titeket a kutya, öregségére meg cserben hagyjátok, gratulálni tudok nekik.

2018. dec. 9. 12:03
 15/28 A kérdező kommentje:
Én is nagyon sajnálom szegényt, borzasztó így látni, vele együtt nőttem fel. Teljesen egyetértek veletek, és már nem egyszer elmondtam, hogy állatorvoshoz kell vinni, ha valami baja van az állatoknak. Most hajlanak rá, hogy állatorvoshoz elvigyük, habár szerintem jobb lesz házhoz hívni, mert nagyon le van gyengülve. Köszönöm, és sajnálom, hogy ilyen felelőtlenekek vagyunk, én igyekszem a saját állataimról gondoskodni a jövőben, vagy nem tartani állatot. Ettől függetlenül a 10 év alatt próbált a családom a maga felfogása szerint gondoskodni róla, családtagnak számított.
2018. dec. 9. 12:12
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ha orvosra sajnálják a pénzt, élősködők ellen sem védekeztek, és a kullancs akkor is belemászhatott, ha ki se vitték a kertből. Nálunk ezekből minden stimmelt, a kutya eldőlt, koordinálatlan volt a mozgása, de az volt a szerencséje, hogy vittük azonnal. Babézia volt, pedig védekeztünk kullancs ellen. Nagyon sok betegség van hasonló tünetekkel, ami nem fog javulni, várakozással csak rosszabb lesz és napokon belül elviszi a kutyát. Remélhetőleg ha ezt a valószínű végkimenetelt elmondod nekik, észbe kapnak és megadják a megfelelő ellátást a családtagjuknak. Remélem oltva és csippelve azért van.
2018. dec. 9. 17:06
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet babesiosis.

Vuzelete milyen színü?

Egyèbkènt, ha màr ilyen tünetegyüttest produkàl, ès ez eg tegnapi lèrdès, ès a szüleid mèg csak most hajlanak rà, h orvoshoz legyen vève, alkor elèg valószínü, higy màr mindegy lesz neki. Legalàbb nem fog szen esni tovàbb, az is valami. Remèlem, legalàbb nem kint vívja a halàltusàjàt egyedül a hidegben.

Amúgy szègyelljètek magatokat mind!

2018. dec. 9. 18:02
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Remélem látta már orvos... De nem jó ötlet kihívni! Szerinted hol jobb, ha megvizsgálja, kezeli? Egy felszerelt, orvosi rendelőben, vagy a hátsó udvarban?
2018. dec. 9. 21:13
 19/28 anonim ***** válasza:
67%

ma 12:12

A szülőket nem igazán lehet megváltoztatni. Ha te már másként fogsz állatot tartani, a te gyerekeid biztosan követni fogják, amit tőled látnak.

2018. dec. 9. 21:26
 20/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma egész nap kórházról kórházra jártunk, mire valaki hajlandó volt foglalkozni a kutyánkkal. Jelenleg kórházban van, tetanusza van. Költéges eljárás és kevés az esélye, hogy felépül, de szeretnénk megadni neki az esélyt az életre, bízunk benne, hogy meggyógyul.

Egyik napról a másikra lett rosszul, sajnos még így hétköznap is alig tudtunk olyan állatorvost találni, aki felvette a betegei közé, a legtöbb helyen rá se néztek, vagy rögtön továbbküldtek...

2018. dec. 10. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!