Szerintetek van értelme elkezdeni frizbizni egy 1 éves bulldogal?
Na a helyzet az, hogy van egy 1év körüli bulldog jelegű kutyám. Nagyon mozgékony és ahova járunk kutyasuliba ott azt mondta egy staffordshire terrier tenyésztő hogy simán verné (nem szószerint értendő, szóval nem rosszak a kutyái) egyes kutyáit súlyhúzásba ha kiképeznénk. Engem érdekelt a dolog szóval, elmentem hozzájuk és kipróbáltuk a kutyusomat.Falramászásban nem volt jó, de sok sok dologban verte a vele egyidős stafi kant. Amikor pihenést tartottunk akkor labdát meg egy frizbiznit dobáltunk nekik. Akkor vettük észre hogy simán megugrotta a 1-1,2métert helyből, nagyon hamar ráérzett a frizbi elkapására mondjuk(10ből 4-5 elkapott úgy hogy most játszott életébe elösszőr) Azt tegyük hozzá hogy a kutyám Játékkattos ( megórül a játékért). Akkor mondta a tenyésztő hogy az ilyen kutyák a legjobb atléták.
Ez után kezdtem el gondolkozni hogy mi lenne ha edzenék vele. Vagy valamien kutyás sportot űznénk egyűtt.
Szerintetek megéri?
Nem fajtiszta bulldog! Körübelül annyi köze van a bulldoghoz hogy nyomott az orra. Küldök képet hogy lássátok a test arányait.
Tudom nem most akartam kezdeni varni akartam amíg eléri a teljes testméreteit.
Rendszeresen járunk állatorvoshoz, és mivel hirtelen egyszerre mindíg sokat nyúlík ezért az izületei ellenőrizve vannak, de semmi. Az állatorvos szerint neki sosem lessz baja a tipikus bulldog betegségekkel (elhízás, izület/csípő ficam, tulterhelt izületek, gyulladások=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!