Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bolhairto utan meg mindig...

Bolhairto utan meg mindig vakarozik, miert?

Figyelt kérdés

Szerdan furdettem a kutyat akkor vettem eszre h bolhas... masnap levittem az allatorvoshoz adott Ataxxa cseppeket, illetve vettem egy olyan sprayt nala amivel lekell fujni a lakast, butorokat, agynemut mindent.

Kiporszivoztam, felmostam, kimostam mindent amit lehet, elhuztam a szekrenytol kezdve mindent.

A kutyam meg mindig vakarozik.. nem hasznaltak a cseppek?

2018. dec. 4. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Bolhaürülék ugyanúgy allergizál, viszket, mint a bolhacsípés! Esetleg még egy fürdetés?
2018. dec. 4. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a meglévő csípések helyeit vakarja még mindig? Nézd át tüzetesen a szőrét (főleg hastájékon), észreveszed, hogyha még van benne. De a legjobb, ha ketten nézitek. Én mindig így vizsgálom a kutyám, a hátára fektetem, és vakargatom a hasát (persze úgy, hogy közbe nézem), valaki más meg közben a mellső lábainál, nyakánál nézi. Nagyon élvezi a kutya.
2018. dec. 4. 18:22
 3/4 Platypus ***** válasza:
A szanaszét vakart, irritált sebek nem múlnak el nyom nélkül 5 nap alatt.
2018. dec. 4. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:

A cseppektol lehet furdetni?

Nincsenek benne naponta tobbszor nezem, fesulgetem

2018. dec. 5. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!