Állandóan nyüszög a kutyám?
4 napja kapott agyvérzést. Az orvos mondta, hogy a gyógyszertől szomjasabb lesz (ez igaz lett), de... azóta magában nyüszög. Kiengedem, megszagolja a tálkáját, visszajön és folytatja elölről. Immár dupla adag ételt kap 2 napja, de még mindig kunyerál. Ha kap, akkor fél óráig csendben van, majd újra kezdni.
A doki szerint nem fáj semmije (mi is nyugodtan simogathatjuk), de akkor miért csinálja ezt?
Elvinném egy hosszabb sétára, hogy lefáradjon, de hajlamos elesni még mindig a stroke miatt, így nem szívesen vinném a többi kutya közé, akiket nem tudnék kikerülni.

Kérdezd az orvost, mi nem vagyunk azok.
Fajtaválasztásban tudunk segíteni, de eü kérdésekben az tud mondani valamit is, akinek állatorvosi diplomája van..

Mint írtam: elvinném (azaz nem viszem, eszembe se jut ilyenkor, nem vagyok hülye)
Állatdokit felhívtam még tegnap, normális választ nem kaptam. Azért tettem fel a kérdést, hátha volt valaki hasonló helyzetben.
Lehet, de ha többet eszik, akkor kihányja, ami megint nem jó. Így megint tehetetlenek vagyunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!