Milyen nevet adnál egy bull típusú kannak? Bull terrier és amstaff keverék
pörgős, energikus, kemény, karakán, erős, sportos, izmos, jó kiállású, tiszteletet parancsoló, robosztus, ösztönös, kitartó, "soha fel nem adom" felfogású, stramm, motiválható, kissé önfejű, makacs kutya.
47 cm és 23 kg.
3 éves
Tiszta fehér színe van, de a hátán van néhány kisebb fekete folt, és az egyik füle is fekete.
Nagyon szép, okos kutya.
Unokatestvéreméktől kerül hozzám. Nagyon szeretik, nagyon jól tartják, de panelba költöznek és a kutya érdekeit is szem előtt tartják, így én átvállaltam.
Most az a neve, hogy Turbó de én valami mást szeretnék.
Szeretném, ha a jellemét leírná. Ebben kérem a segítségeteket
Szerintem a Turbo név is illik egy ilyen kutyához. Nem tudom milyen típusú nevek érdekelnek, magyar vagy angol
Néhány ötlet angol tipusú névre :
Bullet /
Storm
Rocky
Crash
Dozer
Digger
Hercules
Killer
Monster
Smasher
Tiger
Chopper
Bandit
Hyper
Cash
Rough
Nitro
Shadow
Apollo
Alfa
Boss
Fighter
Dollar
Brutus
Rambo
Tyson
Winner
Néhány magyaros:
Ciklon
Dömper
Buldózer
Rumli
Tigris
Harcos
Villám
Tornádó
Győztes
Metál, Zorró, Mex/Max, Leo, Diamond, Tornádó, Szélvihar?:D
Bocsi ha bénákra sikerültek.
A mi miniatűr bull terrierünket Pacának hívják azért, mert kisebb foltok vannak rajta.
De itt van még pár ötlet: Boci, Habcsók, Freki, Lali, Triola, Loki (vagy bármilyen más filmes karakter, ez a név a marvel-ből van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!