Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Corso vagy Golden vagy Palotap...

Corso vagy Golden vagy Palotapincsi?

Figyelt kérdés
Melyik lenne a legjobb 12 éves kislánynak?
2010. jún. 26. 11:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok:nem a szoba nagyságtól függ,a nagytestü kutyáknak nagy a mozgásigénye,ezért is jobb a kert nekik,vagy kilométeres sétákat igényelnek naponta.

Nekünk 2 westink van amugy.

önfejü kutyák rettentően,viszont jó bohócok:)

rendszeresen igényelnek fésülést(2 naponta) és kozmetikázást.

hajlamosak az allergiára,és ételallergiájuk is lehet.

Ők is rettentő mozgékonyak,nem ölebek:))

iwiw: Alfa és Luna-igy egyben)

2010. jún. 26. 13:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyereknek golden és pont. Annak tökmindegy, hogy kert vagy szoba, csak lóghasson a gazdin, és eleve nem egy erős akaratú állatok (ellentétben a másik két említett fajtával és kb. az összes szobakutyával), szóval ha elméletileg erősebb is a kislánynál, valószínű nem fogja megpróbálni elhúzni, meg egyáltalán, póráz se kell rá, mert könnyen nevelhető, intelligens fajta.
2010. jún. 26. 14:11
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó:nem vagyok híve a póráz nélküli kutyáknak,hiába 2 westink van.nem szeretném ha csak ugy játszásibol feldöntené a másfél éves kisfiamat.

és nem hiszem h a családbol pont a kislányra hallgatna annyira h megbizható legyen,és poráz nélkül tudja sétáltatni.

2010. jún. 26. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is a goldent ajánlom. Tökéletes kutyák, nincsen náluk szelídebb, barátságosabb, okosabb, gyerekszeretőbb fajta. Nekem is goldenem van és házban is tökéletesen tartható, ilyen időben nem is hajlandó kimenni, nagyon nyugodtak, akár egész nap elfekszenek egy sarokban, viszont ha sétáról vagy játékról van szó, akkor nagyon aktívak is tudnak lenni. Egy hátrányuk van, hogy nagyon gyávák, legalábbis az enyém és még sok másik ismerős goldi, tűzijátéktól, vihartól nagyon tudnak félni. Más állatokkal, kutyákkal és cicákkal egyaránt barátságosak, a légynek sem ártanának. Gyerekekkel szemben is toleránsak, bármit megtehetnek vele sose kapna oda.
2010. jún. 26. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Mi az hogy a szobájába szeretné tartani? Ez nem egy bútor amit beteszel és ott marad.Corsot vegyél neki a szobába, akkor majd benne leszel a tv-be.
2010. jún. 26. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Na de a corso és a pincsi nem egy kategória...nem értem a kérdést....most szinte mindegy neki h kicsi vagy nagy kutya??általában ha valaki nem tud választani akkor 2 hasonlo tipus közül nehéz választania,nem igy....

12évesnek Corso???nem vagy normális....

2010. jún. 28. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!