Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem unja meg a kutya, ha...

Nem unja meg a kutya, ha mindig ugyan azt a fajta kutyatápot adom neki?

Figyelt kérdés

Azt is hallottam, hogy a csak száraz táptól büdös lesz.

Igaz ez?

Miért nem gyártanak a jobb minőségű tápokból (Acana, Royal Canin) konzervet is?

2010. jún. 25. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém mindent megun egy idő után:Royal Canint vettem neki direkt,gyomorkímélő fajtát,a fele megmaradt,mert már nem hajlandó megenni.Állandóan ki kell találnom hogy mit adjak neki enni..
2010. jún. 25. 23:09
 2/9 anonim válasza:
35%

Természetesen jó ha a táp mellett konzervet és házi kosztot is adsz neki a változatosság kedvéért. Te hogy viselnéd ha minden nap ugyanazt a gabonapelyhet ehetnéd csak?

A Fressnapf-ban van 2 féle konzerv, ami nem az aszpikos ízfokozós maszlag, hanem 100%-illetve 80% húst tartalmaz, az egyik a BestMeat, a másiknak nem tudom a nevét, de olyan drapp színű a konzerv. Ezeket bátran ajánlom.

2010. jún. 25. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi nekünk két kutyánk van,és 15kg-os kutyakaját szoktunk venni.Ez jó pár hétig,hónapig kitart(pláne,hogy konzervet is kapnak).Aztán mikor legközelebb veszünk,más fajtát veszünk.Valamikor Pedigreet,Chappyt,máskor jobb fajtát,például Ok Dogot.Így van ez a konzervvel is,mindig másmilyent kapnak:)
2010. jún. 25. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
tök mindegy, milyen szaga lesz a táptól, a konzerv kaja nem jó neki állandóan, mert a fogait akkor nem is használja-...
2010. jún. 25. 23:23
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

A 23:10 -es hez fűzném még hozzá: Real Nature a neve a drapp konzervnek, most van két limitált szériás is. Ma vettem (zabálták) és még van a Select Gold konzerv is. Én azt is szoktam venni.

Az meg, h büdös lesz a kutya nem igaz!

Az én kutyám 98%-ban csak tápot eszik 5 éve és nem büdös!

Royal Canint eszik egy Beagle.

2010. jún. 25. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok 23:15 bocsi nem 23:10
2010. jún. 25. 23:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem unja meg. A kutyának nem változatos étrend kell, hanem tartalmas táplálék. Az emésztőrendszere különbözik az emberétől, és nem tesz neki jót a gyakori táplálékváltoztatás. Ízeket sem éreznek olyan intenzíven, mint az ember. Konzervet azért nem gyártanak, mert értelmetlen. Annak nagy része víz. Ennyi erővel akár a száraztápot is be lehet áztatni, ha kölyökről vagy fogatlan öreg kutyáról van szó amelyik nehezen bír rágni, de egy egészséges kutyának arra valók a fogai, hogy rágjon vele.
2010. jún. 25. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem unja meg. És igaza van az előttem írónak abban, hogy az emésztő rendszerének sem tesz jót, ha állandóan váltogatják a kaját. Ha nem akar enni a kutya, akkor el van rontva. Tudom, a legidősebbel jártam így, mert kezdő gazdaként nagyon jót akartam neki. Szenvedtem is eleget utána, mire leszoktattam a válogatásról. A többi? A sz@rt is megeszik, csak sok legyen belőle.....
2010. jún. 26. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem unja meg a kutya , mivel

1. nem éreznek olyan intenzíven ízeket mint az ember

2. a kutya ösztönből eszik

És továbbá nem tesz jót az emésztésüknek ha sokat váltogatjuk a tápot , valamint vcsak válogatós lesz a kutya tőla.Én is így jártam.Sokat kapott házikosztot és nem akarta megenni utánna a tápot.Minden nap elé raktam a tápot 15-20 percre de nem ette meg , 4 napig eljátszotta ezt aztán már ugye éhes volt és megette.Azóta is szépen megeszi a száraztápot , és kevesebb főttkaját kap.

2010. jún. 26. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!