Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tanítsam meg a kutyámna...

Hogyan tanítsam meg a kutyámnak, hogy ne húzzon annyira, mikor sétáltatom?

Figyelt kérdés
terrier keverék amúgy :D
2010. jún. 25. 22:47
 1/5 anonim válasza:
na erre én is kíváncsi lennék, mert mi már MINDENT kipróbáltunk a spancinknál, de semmi, de semmi az égvilágon nem jött be. kétlem h újat tud mondani nekem bárki is. A mi kutyánk természetéből adódóan makacs, és nem érdekli se a jutalomfalat, se a fenyítés amint kilépünk az ajtón, mert onnantól nincs gátja az izgágaságnak. próbáltuk már a haltit, az irányváltásos módszert, a megállós módszert, a hám eleve halott ötlet, csak még erősebben tud húzni, a szeges fojtó sem érdekli!! kriminális...
2010. jún. 25. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy keverék kutyám, energia-bomba volt és teljesen neveletlen. Aztán egyszer rávettem magam és megtanítottam rendesen menni, meg hogy ne ugassa meg a többi kutyát, macskát. Minden nap vittem sétálni 3-szor, és amikor húzta a pórázt, akkor visszarántottam és rászóltam erôsen. Aztán amikor úgy sikerült sétálnia, hogy nem húzta, a fejét simogattam séta közben. Pár nap alatt megtanulta. Aztán pár napig nem sétáltunk(kertesházban lakunk)és megint húzta, megint elkezdtem elôrôl, de akkor sokkal hamarabb belejött. Türelem kell hozzá és hogy mindig ugyanúgy szídd le és dicsérd meg, hogy ne zavarodjon bele. Sok sikert.
2010. jún. 25. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:

fojtónyakörv powa

mindenki durvának hiszi, de valójában nem durva

ink érezzen szorítást, és ez ösztökélje lassításra, mint az, h a gazdi visszarántja hirtelen bikából

vágod...

2010. jún. 26. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem bikából rántottam vissza, hanem csak kicsit megrántottam, nincs abban semmi rossz.
2010. jún. 26. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:

neked bejött a fojtónyakörv ? és él még a kutyád ?

okosak a kutyák, de szerintem nem jönnek rá, hogy azért fáj neki, mert húz.

amúgy köszi a válaszokat. majd kipróbálom.:D

2010. jún. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!