Hogyan dolgoztam ezt fel? Megrazó lesz szerintem 18 éven aluliak el se olvassák
Ne haragudjatok ha rossz helyre írtam de nem is tudom ezt hova kellene.
1 éve történt ez az esett. elszökött a kutyám. van a faluba egy ember aki szomorúan közölte velem hogy megtalalta holtan az utcajukban már szinte bomlott a teste. mondta az önkormányzatot kihivatja és elvitetti mert 1 hete oltári nagy bűz van. én sétálni kezdtem arra és hát kutyakoponyát gerincet és bordat láttam. mondom ez az én kutyám lesz. osszeestem egyszerűen mai napig erre gondolok mikor lefekszek. és igen az ismerős mondta ott látta holtan azt mondta igy vitték el hogy a csontvazbol valami itt maradt. nem értem az egészet ki tehette ezt hogy lehet a csontváza otthagyta. mi történt nem tudom. Egy éve történt ez az egész és még mindig nem tudom feldolgozni egyszerűen nem is lehet
Nem egészen értem
Mennyi idej e tunt el a kutyád hogy már volt ideje bomladozni?
Hogyhogy ki tehette ezt? Elpusztult és a tetemét megették, széthordták a keselyűk és egyéb állatok.
Sajnálom hog pl elpusztult a kutyusod, de azért nem kell mindenbe azt belelátni hogy a csúnya gonosz állatkínzók biztos megkínozták és megölték.
Nem értelek. Egy teljes év alatt nem sikerült egy faluban megtalálni az elszökött kutyát? 1 évig nem vette észre senki a kóborló kutyát, majd hirtelen jelentkezik egy falusi, hogy megtalálta?? Hogy? Hogy nem vette észre eddig?
Ne haragudj, hogy ilyet mondok, de szerintem téged átvertek. Az lehetett rókatetem vagy bármi más állaté is, egy bomló tetemből biztos, hogy nem ismeri fel.
Mit nem lehet ezen érteni? 1 éve történt minden csak a kérdező még nem dolgozta fel.
Valószínűleg elcsapta valami, az utolsó erejével meg bebújt valahova és elpusztult. Ilyenkor a dögevők már elkezdik szétszedni, főleg ha szagos, szóval előfordulhat, hogy maradtak belőle darabok.
Jogosan fáj a lelked, hiszen felelőtlen voltál, hogy ki tudott szökni. Felkavaró, de fel kell dolgozni.
Ha 1 év után is itt tartasz, akkor fordulj szakemberhez, aki segít feldolgozni a traumát.
A felelősségedet nem említem ebben az ügyben, mert úgy látom, a saját lelkiismereted már megbüntetett eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!