Milyen fajtájú kutyák keveréke?
Pár hónappal ezelőtt már feltettem ezt a kérdést, talán most nagyobb sikerrel járok. Az előző:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__9497995-mily..
Ti milyen fajta kutyák kevéréket látjátok benne?
Jelenleg 5 hónapos lehet,marmagassága kb.35-40cm és 13kg. Az érdekelne mekkorára nőhet.Hetente kb.1kg-val gyarapszik a súlya, és 3 hete megkezdődött a fogváltás is.
Bármi lehet benne. Valószínűleg többgenerációs keverék.
De miért olyan fontos, hogy miből van? Nem mindegy?
Vannak nagyon jó minőségi laborok ahol genetika alapú fajtatisztaságot állapítanak meg. Farkas hibrideket és jeverékeket visznek oda hogy kiderítsék miből mennyi van benne. Embark-nak hívják azthiszem. Ilyen magyar cégről/lehetőségről nincs tudomàsom de lehet hogy van olyan is.
Wzek sokkalta pontosabban megállapítják, mint random netes emberek.
Annyi energiát pazaroltál ere hogy 7-10 kutya eredményét is kézhez kaptad volna már
Szerintem nem lehet megállapítani, hogy mi van benne. Nekem van egy hasonló kutyám, azt tudom, hogy abban van németjuhász, foxi, labrador, schnauzer. A tiéd is szerintem többgenerációs keverék. Én látok benne, labradort és németjuhászt és még van benne valami szerintem...talán valami bull típusú kutya, de ebben már nem vagyok biztos. Lehet benne igazából akármi.
Ha valóban 5 hónapos és ekkora, akkor szentem kb. egy németjuhász nagyságú lesz. Talán még nem is a nagyobb fajtából. Amúgy az állatorvosok nagyon szépen megtudják tippelni, hogy mekkora lesz.
Igazi utcai vegyes.
Szép kis kutya, ez a színváltozat, staffiban, cane corsoban van,ehhez párosul a világos szem.
De egy cuki mix.
25-30 kg körül lesz majd valószínűleg.
Talán mikor már felnőtt teljesen még jobban kirajzolódik a külleme.
Szép,formás kutyus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!