Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kertes házhoz inkább vizslát...

Kertes házhoz inkább vizslát vennétek, vagy német juhászt? Indokkal. Az ne írjon, aki kérdéseket tesz fel.

Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mivel kérdést nem kérsz nem is kérdezem mennyit foglalkoznál vele, miért pont ez a két fajta, mit vársz el a kutyától stb. Én egyiket se tartanám mer rotis vagyok. Ha több infot megadsz és nem kell kérdéseket feltenni talán többet tudunk segíteni.
2018. nov. 15. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Házőrzés lenne a célod akkor a vizsla felejtős,na meg kinti tartásra szintén.

Ismerősömék vizsláját sétáltattam, a kutya sosem látott, kaptam egy kulcsot,majd menjek el vigyem sétálni. Kérdeztem nem lesz baj,hogy nélkületek megyek be és vadidegen vagyok? Mondták nem,mindenkinek örül. Ez igy is volt. A kutya sosem látott még is örült. 3 éves kutyáról beszélünk nem egy kölyökről.

Német juhász munka kutya tehát ha sok foglalkozást nyújtasz neki akkor remek kutya.

Ha nem akkor valóban bánni fogod,hogy a fajtát választottad.

Ismerek több német jucist mindegyik csak úgy van a kerti dísznek.

Anyagi kár már több milliós mindegyiknél, Jakuzzi,lökhárító,ház fala,bokrok konkrétan mindent rombolnak. Ha nincsnek lefárasztva agyilag fizikailag akkor találnak elfoglaltságot,bár ez mindegyik fajtára vonatkozik.

2018. nov. 15. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van. Még lefárasztva is igen sok kárt tud csinálni, nem fogja rendbe tenni a kertet. Az én kutyám eddig csak egy nagy tujának a törzsét rágta szét félig (ki is kellett vágni, mert kiborult volna, de, hogy hogy tudta elrágni azt nem tudom.), facsemetéket...stb annak ellenére, hogy le van fárasztva. Hiába viszem el több 10 km-re gyors tempóban akkor otthon lefekszik 10 percre, utána folytatja a megszokott dolgait. Szóval ez ezzel jár. Viszont ha kicsit sincs lefárasztva, akkor ő fog lefárasztani téged. De szerintem egy ilyen kutya kárpótolja a veszteségeket, mert bármit megtenne a gazdáért.
2018. nov. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!