Fürdetném a kutyusomat. Szerintetek utána rakhatok rá egy kis hajbalzsamot?
Figyelt kérdés
1x fürdettem eddig, és akkor olyan volt a szőre mint pl. az én hajam balzsamozás előtt. Párom vetette fel, h mi lenne ha raknék rá a mangós hajbalzsamomból, és azt is alaposan leöblíteném..mit gondoltok?2010. jún. 25. 20:50
1/10 anonim 

válasza:

azt, hogy ne tedd beteggé a kutyát kutyasamponnal mosd, öblítsd ki és kész
2/10 A kérdező kommentje:
miért lenne beteg tőle?
2010. jún. 25. 20:54
3/10 anonim 

válasza:

Már lehet kapni külön kutyáknak készült balzsamot is, én a Héry-től láttam nemrég.
4/10 anonim 

válasza:

Mert lenyalogathatja magáról és ki tudja h milyen összetevők vannak benne ami ártalmas. Hiába szárítod meg vagy öblíted ki utána, akkor is marad a bundájában némi kis balzsam. Én nem kockáztatnék vele.
5/10 A kérdező kommentje:
okés. ezért is kérdeztem, h nehogy bajt okozzak. jobb félni, mint megijedni..
max még holnap megkérdezem az állatorvostól.
köszi a gyors válaszokat:)
2010. jún. 25. 20:57
6/10 anonim 

válasza:

nem a lenyalogatás, hanem a bőre, az emberi bőrre készült vackoktól akár allergiás is lehet, vagy csak kivakarja magát, mert viszket
7/10 anonim 

válasza:

mert a szőrén vitaminok vannak, amit te lemosol azzal. és viszketni is fog tőle. persze kipróbálhatod, ha gondolod, azért nagy baj nem lehet belőle.:)
8/10 A kérdező kommentje:
áh inkább akkor nem:)biztos ami tuti:D
2010. jún. 25. 21:03
9/10 anonim 

válasza:

én a hosszú szőrű kutyámnak éveken keresztül tettem a szőrére balzsamot a kallostól ami van ( kozmetikus ajánlásával Ő azért már csak ért hozzá) Semmi baja sose nem volt a szőrét könnyebben letehet kezelni ....
nyugi nem lesz baja!
10/10 anonim 

válasza:

Sokkal egyszerűbb ha veszel neki kutyákak való balzsamot! Nem csak árt neki hiszen nem kutyáknak készült de ami neked illatos az neki lehet büdös és többi kutyatársának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!