Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fürdetném a kutyusomat....

Fürdetném a kutyusomat. Szerintetek utána rakhatok rá egy kis hajbalzsamot?

Figyelt kérdés
1x fürdettem eddig, és akkor olyan volt a szőre mint pl. az én hajam balzsamozás előtt. Párom vetette fel, h mi lenne ha raknék rá a mangós hajbalzsamomból, és azt is alaposan leöblíteném..mit gondoltok?
2010. jún. 25. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
azt, hogy ne tedd beteggé a kutyát kutyasamponnal mosd, öblítsd ki és kész
2010. jún. 25. 20:53
 2/10 A kérdező kommentje:
miért lenne beteg tőle?
2010. jún. 25. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Már lehet kapni külön kutyáknak készült balzsamot is, én a Héry-től láttam nemrég.
2010. jún. 25. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert lenyalogathatja magáról és ki tudja h milyen összetevők vannak benne ami ártalmas. Hiába szárítod meg vagy öblíted ki utána, akkor is marad a bundájában némi kis balzsam. Én nem kockáztatnék vele.
2010. jún. 25. 20:56
 5/10 A kérdező kommentje:

okés. ezért is kérdeztem, h nehogy bajt okozzak. jobb félni, mint megijedni..

max még holnap megkérdezem az állatorvostól.

köszi a gyors válaszokat:)

2010. jún. 25. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
nem a lenyalogatás, hanem a bőre, az emberi bőrre készült vackoktól akár allergiás is lehet, vagy csak kivakarja magát, mert viszket
2010. jún. 25. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
mert a szőrén vitaminok vannak, amit te lemosol azzal. és viszketni is fog tőle. persze kipróbálhatod, ha gondolod, azért nagy baj nem lehet belőle.:)
2010. jún. 25. 20:58
 8/10 A kérdező kommentje:
áh inkább akkor nem:)biztos ami tuti:D
2010. jún. 25. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:

én a hosszú szőrű kutyámnak éveken keresztül tettem a szőrére balzsamot a kallostól ami van ( kozmetikus ajánlásával Ő azért már csak ért hozzá) Semmi baja sose nem volt a szőrét könnyebben letehet kezelni ....

nyugi nem lesz baja!

2010. jún. 26. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokkal egyszerűbb ha veszel neki kutyákak való balzsamot! Nem csak árt neki hiszen nem kutyáknak készült de ami neked illatos az neki lehet büdös és többi kutyatársának.
2010. jún. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!