SOS 5 percig teli gyomorral ugralt a kutyam, lesz baja? Csak egy kis talcas kajat evett
Figyelt kérdés
De ettol nem lesz baja?2018. nov. 9. 21:21
1/10 anonim válasza:
Fura dolog ez a gyomorcsavar. Olyan kutyát is ismertem , nem is egyet, amelyiknek szinte üres gyomornál történt meg a csavarodás. Nálam nj-k évekig a vacsora után simán rohangáltak a kerítés mentén, ha munka volt. Soha, semmi bajuk nem volt.
Sokat számít a tartószalagok feszessége, a kutya fajtája, életkora.
2/10 anonim válasza:
Nem lesz nyugi... enyém pedig járkálás közben eszik ☺
3/10 anonim válasza:
Ha látod, hogy kezd felfúvódni és liheg, akkor irány az ügyelet.
4/10 anonim válasza:
Az én kutyáim evés után már rögtön izegnek-mozognak. Nem lehet velük mit kezdeni, egyszerűen ilyenek.
Most minden okés vele? Nem viselkedik furán, se semmi? Egyébként ne aggódj. Ha normálisan viselkedik, akkor nincs semmi baj.
5/10 anonim válasza:
Ezt a rottweilernél nagyon nem ajánlják, sőt kifejezetten figyelmeztetnek hogy ne hagyjuk hogy ugráljon rögtön evés után. Gyomorcsavarodás könnyen bekövetkezik. Nézz utána a tüneteknek neten, most így hirtelen nem tudom pontosra.
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek :)
Minden okes :)
Havanese fajtaju
2018. nov. 9. 22:38
7/10 anonim válasza:
Főleg nagytestű kutyáknál alakul ki!
Havanese meg a gyomorcsavar egy tálcás kajától....
8/10 anonim válasza:
... mondjuk gondolhattuk volna hogy nem óriás testű kutyája van akinek tele a gyomra egy kis tálcás kajával :))))))
9/10 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon jó a válaszod :)
Mert sggódtam :)
2018. nov. 9. 23:18
10/10 anonim válasza:
Felesleges fölöslegesen aggódni, ha utána is lehet olvasni a (vélt) problémáknak! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!