Olcsó kutyatápok?
Kisvárosi kutyaboltom van 2 éve.Igyekeztem jobb minőségű eleségeket tartani, ne etessék a kutyákat, macskákat rossz minőségűvel.El is fogadták az emberek, legtöbben egyet is értenek vele.Aki nem, az szupermarketben vette meg a kaját.
De nyílt egy új bolt, ahol mindenféle sz..tápokat, amiknek 180Ft kilója, sőt 160Ft-os is van, meg 100Ft-os konzerv, is lehet kapni.
Meg is csappant a vevőköröm alaposan sajnos.Sőt már drága boltnak tartanak, eddig jó volt.
Két választásom van:az elvemet nem adom fel, bezárok és munkanélküli leszek.
Vagy feladom az elvemet, én is tartok rossz kajákat is.
Ti mit tennétek a helyemben?
Vagy esetleg tudnátok ajánlani olyan fajta kutyatápokat, amik olcsók, de nem annyira gagyik?Amit legalább megesznek a kutyák.Teljesen kétségbe vagyok esve.
Aki véleményt ír, képzelje bele először magát a helyzetembe.
Véleményem szerint, a következő módon lehet eldönteni, hogy egy kutyatáp jó minőségű-e avagy sem, függetlenül az árától és a köré kerített reklámoktól.
Amennyiben:
Az összetevők között az elsők között a „hús” szó szerepel, és annak mennyisége minimum 16% -a a tápnak
egy kutya szívesen fogyasztja az adott tápot (szereti),
hosszabb idejű fogyasztása után is „jól néz ki”, illetve megfelelően fejlődik (szép fényes a szőre, élénk a tekintete, aktív és eleven a viselkedése, jó a kondíciója és nem alakul ki semmiféle táplálékra visszavezethető allergia
viszonylag kevés, tömör (könnyen összeszedhető) az ürüléke, Dr Mérő Gábor állatorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!