Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ugye nem fog elfelejteni a...

Ugye nem fog elfelejteni a kutyusom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 5 hónapos boxerem, én vagyok a gazdija. Sajnos nekem kórházban kellett lennem, most pedig még a szüleimnél leszek kb 1 hétig. Szóval a kutyusom 2 hétig csak néha-néha fog látni, ha a barátom felhozza ide a szüleimhez.

2010. jún. 25. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
nem fog elfelejteni ha igazán sok időt töltöttél vele azelőtt.
2010. jún. 25. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Dehogy is, nekik nagyon jó az emlékezetük,és akivel egyszer találkoznak,évek múltán is felismerik őket (nézd meg az "elefánt nem felejt" videót youtubeon :D a reklámokba is volt) :D szíja
2010. jún. 25. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

En tavaly ket es fel honapig nem lattam a kutyam, most 6 honapja nem vagyok otthon... Remelem, h emlekszik meg ram a kicsim...:(

2010. jún. 25. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggógj,nem fog elfelejteni a kutyusod!! Én tavaly 1 hónapot töltöttem a kórházban,mert veszélyeztetett terhes voltam. Mikor haza mentünk,szó szerint a nyakamba ugrott az 50 kilójával. Szóval biztos nem fog elfelejteni!!

2010. jún. 25. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerösöm ijeszgette a kutyám, mikor kölyök volt, mondtam neki, ha felnő a dobermannom, majd te fogsz félni tőle! Röhögött 2 év után találkoztam vele, a kutya már messziről morgott rá, pedig sose senkire se morgott. A kutya nem felejt!
2010. jún. 25. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
apukám barátja 5 évig (!) dolgozott külföldön, és mikor hazament még akkor is megismerte, szóval :)
2010. jún. 25. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!