Ha ugat a kutyám, akkor a szomszédom mit tud tenni ellenem?
És nem számít, ha nem vagy otthon.
Saját hatáskörben dönthet úgy, a helyzetet értékelve, hogy be kell e menni, megszüntetni a fennálló helyzetet, vagy nem.
Ha úgy dönt, hogy be kell menni... hát akkor vehetsz új ajtót...
"Egyébként ilyen téren szintén a szomszédnak áll a zászló, ugyanis a lépcsőházban, vagy a saját lakásában ő készíthet hangfelvételt, már csak azért is minden további nélkül bizonyítékként szolgálhat, mert nem sért személyiségi jogokat, lévén kutyákról van szó."
Szerinted akkor a kérdező JOGELLENESEN készítene a lépcsőházban hangfelvételt mikor a szomszédja verbálisan fenyegeti?! Szóval csak a "szomszéd" készíthet felvételt beleegyezés nélkül, az OK, de a kérdező nem, mert kutyája van.
Inkább ne okosodj!
"De lehet készíteni, sok ügyben elfogadták már. Nyugodj meg ez ügyben szépen :))"
Ne nyugtass szépen, mert egyrészt nem a kölyköd vagyok, másrészt nyugodt is vagyok, teljesen nyugodtan figyelmeztetem a kérdezőt, hogy egy jó ügyvédnek ez óriási támadási felület.
# 14 Már betörésre bujtogat! :DDD
Nehogy nálad kopogjanak pár óra múlva a yardok, te jogi zseni :)))
#15-ös!
Érthetően leírtam a különbséget, hogy miért van így.
Nyugodj meg szépen, kapcsold ki a caps lockot, és nézz utána a személyiségi jogoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!