Külföldön élek tanulás miatt. Nagyon hiányzik a kutyám :- ( aki Magyarországon van a szüleimmel. Sajnos bipoláris vagyok és ha ő velem volt nagyon pozitív irányba javult az állapotom. Mit tudnék tenni hogy a hiányát pótoljam?
Vegyél ott is egy állatot/vidd magaddal.
Most szerinted erre mit lehet mondani??
Ez bérház, kertesben nevelkedett eddig.Komondor kutyáról van szó.
Kedves egyes az ilyen hozzászólásra nincs szükségem lépj tovább.Ha nem tudsz tápláló választ adni miért írsz?
Ha hiányzik mit tudsz tenni?? Nézegetheted a képit, de az nem használ. Teli sírhatod a párnádat, de az se jó. Ezért mondtam, hogy vegyél egyet ami leköti a figyelmedet legalább egy kicsit (pl egy nyuszit vagy valamit) vagy vidd magaddal az állatod, ha veled van nem hiányzik.
Ha nincs veled hiányzik, bármit is fogsz csinálni. Ezért nem értem a kérdést.
Ha bántónak vetted sajnálom, de ez nem az volt. Ha nincs anyi értelem abba a csökött fejedbe, hogy felfogd, hogy azért hiányzik mert nincs veled és ez ellen sok dolgot nem tehetsz akkor sajnálom. Mint mondtam,vagy vehetsz a tanulmányaid idejére egy másik kedvencet, aki kicsit is tudja veled felejtetni, vagy magaddal viszed. Bár a sulit is ott hagyhatod, de azzal se vagy előrébb. Ez a 3 opció ami lehetséges, a te szavaiddal építő jellegű.
De beszélgethetsz vele videó hívásba is, de azzal se leszel kisegítve, csak jobban fog hiányozni, csináltathasz a kutyád képével párnát/pólót, de az se jó. Akkor szerinted mit tehetsz?? Marad az a 2-3 opció ami szerinted bántó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!