Ti otthagyjátok a kutyát a kozmetikusnál vagy maradtok vele?
Nagyon jó kutyakozmetikusunk van, 101%-ig megbízható, soha nem bántana egy kutyát sem. Viszont a kutyám állandóan cirkuszol a trimmelés alatt. Alapból a kozmetikusunkat szereti, nagyon jól elvannak, csak a "kezelést" nem bírja.
Mindig ott vagyunk vele, de most mondták, hogy lehet jobb lenne, ha ott hagynánk, mert lehet csak nekünk játsza az eszét. Viszont én azon a véleményen vagyok, hogy szerintem az én kutyám bepánikolna, ha otthagynánk.
Nem tudom mi legyen.
Ti otthagyjáton vagy maradtok vele?
A kutyák sokkal jobban viselkednek ha nincs ott a gazdi!
Mivel a gazdi egyfajta biztonság érzetet ad nekik így mindent jobban mernek.
Kutyakozmetikus vagyok én is.
Hagytak nálam harapós kutyát. Én elküldtem a gazdákat rádobok egy szájkosarat és csókolom.
A kutyára szájkosár sem kellett,addig jött nekem míg a gazdik jelen voltak,amint elmentek kezes bárány volt.
Viszont amikor jöttek érte,megint megharapott volna ha hozzányúlok.
Ennyit jelent a gazdi közelsége.
Sok harcom volt gazdikkal az ott maradást illetően.
MIndig mondtam oké, de ha a kutyával nem bírok akkor elmennek. Így is lett 90%ban a kutyával addig nem lehetett bírni mig a gazdi ott ült,állt tőlünk 1 méterre. A kutyák a gazdik fűrkészik,ha a gazdi megszólal le akarnak ugrani az asztalról stb.
Én mindig csak nagyon idős,epilepsziás kutyáknál marasztaltam a gazdikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!