Tudnátok ehhez hasonlító kutyafajtát ajánlani?
A képeken amúgy Labradoodle van, de az nehezen beszerezhető..
Tudnátok a következő képeken szereplő kutyákhoz hasonló fajokat?
Uszkár.
Ha már abból van kikeverve a Labradoodle és a Goldendoodle.Általa olyan kis göndörkés a szőre.
Lagotto (Romagnolo),Portugál Vízikutya
Bár a külsejük hasonló,a természetük és az aktivitásuk nagyon más,érdemes utána nézni.
Az előttem válaszolókhoz hasonlóan én is a lagotto-t
portugál vízikutyát az uszkárt, illetve én még az ír vízispánielt is tudom ajánlani.
De nyilván ezek csak külsőleg hasonlóak.
Sajnos az uszkáron kívül nem találkoztam a fentebb említett fajták közül, így nem tudom, hogy nekik milyen az illemük, mozgásigényük.
Viszont szerintem a mozgásigényük hasonló.
Óriás vagy középuszkár. Nagyon értelmes, könnyen tanítható kutyák, és nem muszáj őket oroszlánra nyírni, simán lehet doodle fazonban tartani őket.
A lagotto-k is hasonlítanak, én találkoztam többel is. Viszont jóval makacsabbak, mint az uszkárok, kezdőnek nem biztos, hogy ajánlanám.
Labrador, uszkár. Ezek keveréke a labradoodle.
Kinézetre a portugál vízikutya is hasonló, de az első kettőt hamarabb beszerzed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!