30 kg-os kutyám megevett egy téli zoknit, mennyi idő alatt ürülhet ki a szervezetéből?
Figyelt kérdés
Tegnap történt du. 4-8 között, nem voltunk itthon és este vettem észre. Állatorvossal beszéltem, azt mondta nincs más teendő mint figyelni. Idegességemben elfelejtettem megkérdezni mennyi idő alatt halad át rajta, az asszisztense szerint 1-2 nap de nem volt számomra túl meggyőző. Aggódom érte nagyon. Amúgy azóta már kétszer evett, széklete van, nincs hányingere és játszana, jó kedve van.2018. okt. 28. 12:00
1/2 anonim válasza:
Az en gsd-m kb ot honapos volt amikor belakmarozott egy szivacsos ulogarniturat, harom napig szivacsdarabokat kakilt, aztan semmi baja nem volt. Ha figyeled nem lesz baj, mondjuk nyilvan nem szerencses dolog ilyeneket ennie.
2/2 anonim válasza:
Pedig lehet akár 3-4 nap is. Ne görcsölj!
Ha öklendezne, rosszul érezné magát, csak akkor kell a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!