Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnám neki megtanítani?

Hogy tudnám neki megtanítani?

Figyelt kérdés

Van egy kiskutya akit sétáltatok (sajnos nem én vagyok a gazdája) 3-4 hónapos!

Hogy tudnám megtanítani neki az alapokat? (ül,marad, stb.)

Én úgy tudom hogy a kutyákat a legegyszerűbb úgy leültetni,hogy szembe álsz vele és az orra elött mutogatsz az ujjadal. :D De ő ilyenkor fogja magát és beakarja kapni az ujjam.

2010. jún. 24. 19:32
 1/6 anonim válasza:
100%

ÜL:

vegyél elő 1-1 pár csirkedarabot jutalomfalatként,

A kutya szája elé tartsd de ne engedd hogy bekapja,csak akkor add neki hogyha leül.

MARAD:

Hasonló a feladat.Mond neki lassan 2-szer a marad parancsszót és ha jól csinálja jutalomfalat jár érte.

A JUTALOMFALAT CSAK AKKOR JÁR HA JÓL CSINÁL VALAMIT.

2010. jún. 24. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ül:

Állj vagy térdelj a kutya elé/mellé és a jutalomfalatot tartsd egy picit az orra felé,mikor indul 'felfele' a jutalom falatért akkor te hátul a farok tájékán nyomd le és mond, a vezényszót :'ül' és ha lenyomtad/leült akkor jutalom falat.

Szerintem így a legegyszerűbb,letérdelsz mellé és lenyomod a hátsó felét.

Fekszik:

Na jó tudodmit tessék:

Az első rész az ezeket az alapokat írja le neked képekkel együt,és ez online,töltened sem kell meg semmi :D

Sok Sikert.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jún. 24. 19:40
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi.
2010. jún. 24. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd úgy hogy megkérdezed az igazi gazdáját: ő szükségesnek tartja-e a rendezkedésed. Ha igen akkor pl kiveszel pár kutyás könyvet a környtárból, szétnézel a neten és egyből megtudhatsz nagyon sok dolgot.
2010. jún. 24. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
A kutyáknak nem kell jutalomfalat ahhoz, hogy megtanulja a dolgokat. Például az ül dolgot úgy csináld, hogy állsz mellette vagy ülsz és azt mondod hogy ÜL! és kicsit megnyomod a farát, le fog ülni, hidd el nekem :) egy pár napig/hétig ezt csináld vele, attól függ milyen gyorsan tanul, utána pedig ha szólsz neki hogy ül, akkor leül magától :)
2010. jún. 24. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és miután mondtad neki hogy ül és kicsit megnyomtad a farát és leült, utána dicsérd, simogasd a fejét :)
2010. jún. 24. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!