1/5 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől függ. Kérdezd a tenyésztőt. (általánosságban mindhárom 250 ezertől kezdődik)
2/5 anonim válasza:
Bár mondjuk fura hogy pont a szamojéd érdekel a berni és a leo mellett. utóbbi kettő nagyon hasonlít, míg a szamojéd nagyon különbözik mind személyiségben, mind tartásában
3/5 anonim válasza:
Berni pásztor szerintem 150-200 ezer ft környékén biztos lehet venni tenyésztőtől.
Leonbergi inkább 200 felett
Szamojéd az 250-300 ezer ft környéke.
Ár függ a párosítástól,tenyésztőtől,illetve ha csak hobbira kell akkor szokták vmivel olcsóbban adni őket,ivartalanítási kötelezettséggel.
4/5 anonim válasza:
3 hónapja kérdeztem tenyésztőt kiállításon. a berni 300 felett van
5/5 anonim válasza:
Leonbergit tudom csak, 350-400 alatt nem igen van. Ami ennél olcsóbb az vagy kezdő tenyészet, vagy - és sajnos ez a gyakoribb - szaporító.
Ennél a fajtánál a szapi talán még veszélyesebb, mert előszeretettel árulnak kau mixeket leónak címkézve, csak épp a kèt fajta wessene merőben különböző. Viszont igaz a mondás: "Akinek egyszer volt leonbergije, az többé nem vágyik más fajtára."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!