A kutyám megugatja, akit nem kedvelek, honnan érzi ezt, más is tapasztalta?
Figyelt kérdés
Nem minden esetben, de általában az arrogáns emberekkel csinálja ezt, rögtön kiszúrja.2018. okt. 24. 10:48
2/5 anonim válasza:
Én már tapasztaltam. Szerintem érzi és látja rajtad, hogy nem kedveled őket. Hallhatja a hangodon is, amikor róluk beszélsz, ugyanis a kutya nem a szavakat érti, hanem a hangsúlyt, hanglejtést.
3/5 anonim válasza:
És még ezer más dolog, vegyianyagok kibocsátása például.
4/5 anonim válasza:
én kicsit félek a kutyáktól, persze a mi családunk kedvencét imádom :)
csak a legtöbb kutyus kiszámíthatatlan az idegenekkel, neveltetés kérdése is szerintem
van aki majd szét szedi a kerítést mikor meg lát, meg van olyan is aki addig bújik amíg meg nem simogatom
egyek ismerősömnél a kutyus mindíg felugrik az ölembe amikor leülök, ismerősöm állítja, hogy senkinél nem csinál ilyet, de hozzám valamiért ragaszkodik
szerintem rengeteg dolgon mullik, hogy kit kedvel egy kutya és kit nem
bár a legtöbb kutya aki mindenkivel agresszív és ténylegesen kiszámíthatatlan, azokat gyakran bántalmazzák is
5/5 anonim válasza:
Nem, nálunk teljesen random, hogy kit ugat és ki a haver neki elsőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!