Milyen Kutyát válasszak?
Figyelt kérdés
Egy három éves tacskó(fiú) mellé szeretnék egy nagyobb testű kutyát. Golden Retriever-re gondoltam! Szerintetek milyet válasszak? [VÁROM A VÁLASZOKAT!!!!!]2010. jún. 24. 15:06
1/18 anonim 

válasza:

Komondor barátságos de jó házörző!
2/18 anonim válasza:
Én is Golden szeretnék és szerintem jó ötlet!!!
3/18 anonim 

válasza:

Hát ha ennyire nincs konkrét fajtapreferenciád, akkor szerintem közülük valamelyiket: [link]
4/18 anonim 

válasza:

A Golden Retriever szerintem is jó! :)
6/18 anonim 

válasza:

Elég hiányos az infó. Gyerek van? Mennyit sétálnál a kutyával? Kutyasuliba akarod vinni, sportolni akarsz vele? Ha társasház, van olyan hely, ahol szabadon tudod engedni játszani? Azért ezek fontos infók lehetnek. Én a magam részéről annyiból, amit megadtál nem tudok hiteles választ adni a kérdésedre. :)
7/18 anonim válasza:
Labrador ! Nagyon barátságos és hűséges fajta ! Én egy labrador mellett nőttem fel ! A szüleim vették őt születésem után 2-3 hónappal ! Az egész gyerekkoromban ő volt az egyetlen kedvencem ! Sajnos 13 éves koromban meghalt ! Azóta nincs kutyám mert mindig ő jutna róla eszembe ! de már tútettem magam a halálán ! Tehát a Labrador kutyyákat csak ajánlani tudom !
8/18 A kérdező kommentje:
Igen van gyerek! Nagy telkünk van ahol futkározhatna szabadon! Sétálni is sokat tudnék vele(napi szinten akár többször is el tudnék menni vele egyet sétálni!)
2010. jún. 24. 15:27
9/18 A kérdező kommentje:
sry azt kihagytam h kutyasuliba elvinném szívesen és egy okos, jó képességű kutyust szeretnék és ahogy előbb is leírtam azért jöjjön ki jól a tacskóval!
2010. jún. 24. 15:29
10/18 anonim 

válasza:

Egy szipmatikus külsejű pár hónapos keverék kutyust ajánlanék, valamelyik menhelyről.
A miénk is onnan való, tacsi mellé került, nagy testű, és a 1,5 éves fiam rendszeresen gyötri a sikítozásával. Nagyon jól tűri, és a másik kutyussal is jól kijön. Mondjuk ők lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!