Mit lehet tenni egy agresszív nagymama kutyával?
Nagyink törpetacsija nagyon hülye, agresszív, ugat, támad. Hosszú hónapokig győzködtem ezért elvihettük ivartalanítani. De azóta még agresszívabb :( Múltkor megharapott egy gyereket :(
Lincs hangulat van az utcában, engem hivogatnak az utcabeliek, hogy csináljak valamit vagy ők fognak :(
De mama nem engedi elvinni a kutyát.
Oké, akkor 2 lehetőséget kell felvázolni a mamának:
1. Hagyja, hogy vigyétek kutyasuliba es változtat a hozzáállásán,
2. Elveszik a kutyáját.
Felfogja vajon, hogy a kutyával cseszik ki?
Valahogy a mama fejébe kéne verni, hogy ha ezt tovább csinálja, a kutyát elviszik tőle és elaltatják!
Ijesszetek rá alaposan a mamára.
Ne engedje ki a kutyát!Ha kiviszi, csak pórázon.
Ha nem változtat mégsem, akkor megérdemelné hogy tényleg valaki ellopja a kutyát,akkor kiderülne, tényleg szereti vagy csak mondja.
Elvinnéd magadhoz.Csak jó helyre.
Nem lehet mit kitalálni, mindenképp a kutyának rossz vége lesz.Ha nem léptek drasztikusat a mamával szemben, a kutya járja meg, pedig ő nem tehet arról hogy ilyen.
Én annyira szeretem az állatokat, ha ez velem lenne, az én mamámmal, én ellopnám tőle, a kutya érdekében.Aztán siránkozhatna.
Nagyon egyszeru: a tacskó egygazdàs kutya. A miènekt èletèben rajtam ès a pàromon kívül nem tudta megèrinteni senki. Ez tèny. El kell fogadni ès nem b@@@gatni azt a kutyàt.
Kettö: a tacskó egy komoly kutya. Nagyon okos, aktív, makacs ès magànak való. Semmi keresnivalója a közelèben gyereknek. Ràront, felèsikít, megràngatja, egy ilyen pici kutyànak ez hatalmas stressz. Valószínü, fèlelmi agresszió volt az, ami miatt harapott. Ez viszont sosem a kutya hibàja.
A megoldàs: mama caak póràzon engedje ki a hàzból.
Ui.: szegeny mama, mi heti ketszer autozunk orakar, hogy a papa kutyajat suliba vigyuk, hasonlo problemak miatt, hovy me szalitsal el az öregtöl az utolso elolenyt aki tarsasagot nyujt neki. Szegyellhetitek magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!