Találkoztatok már ezzel az oldallal?
Előre is bocs, és lehet csak nekem újdonság, de akinek esetleg nincs lehetősége megvenni, itt a 101 kutyatrükk:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hát te egy életmentő vagy (főleg pénztárca mentő :).
Hálás vagyok neked,de tényleg,felis dobtad az egész napomat én sehol nem találtam.
Áhh imádlak sok puszi neked :)
Gondoltam szükség lesz rá. A Neked ugatok című könyvre vadásztam, de sajnos azt sehol nem találom,helyette rábukkantam erre.
Egyébként nagyon szívesen.
nekem megvan a neked ugatok könyv és csalódás volt
mástól is hallottam már, hogy mást vártak a könyvtől
de jó könyv, csak másra számítottam
ha leírod, hogy mit szeretnél megtudni belőle, miért érdekel a könyv, szívesen válaszolok, hogy szerintem jó-e arra
vagy olvass bele könyvesboltban, ha tudsz
azért vettem meg, mert azt hittem, hogy mivel kutyasulis könyv, főleg a "kiképzésről", tanításról fog szólni
Korom Gábor kutyasulijáról tök jókat olvastam, azt hittem ezért, hogy a könyvből itthon az ő módszerével szépen megtanítotok majd a kutyusnak az alap engedelmességi feladatokat
de nem tudtam belenézni a könyvben, neten rendeltem meg, futár hozta ki, ezért volt meglepetés a könyv
kezdő gazdiknak nagyon jó könyv, tele van praktikus tanácsokkal
de már olvastam a kutyatartásról könyveket, neten oldalakat, fórumokat, ezért kb 5 új dolgot tudtam meg a könyvből
tényleg így lehet összefoglalni, hogy könyv kezdőknek praktikus tanácsokkal, ha erre kell neked, akkor jó könyv
leírom a fejezeteket, hátha az segít:
*családi viszonyok
*egyedül otthon
*egészségügyi kérdések
*szobatisztaság
*séta
*etetés
*tolakodás
*szocializáció
*tanítás
*félénkség
*utazás
Minden fejezethez tartozik pár kérdés, probléma, utána leírja ennek a hátterét, majd a javaslatot
például egy véletlen kérdés: "amikor hazaérünk, örömében bepisil, el fog múlni ez?"
nem akarlak lebeszélni róla, mert jó könyv, csak 2 gazdival is beszéltem már, aki azt mondta, hogy csalódás volt, mert komolyabbnak gondolta, de kezdőknek nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!