Lehet valami kovetkezmenye ha nem junior tapot eszik a kutyam?
A Royalnál szinte mindegy. A felnőttben más a fehérje-zsír szint nagyjából ennyi.
Ha igazán jót akarsz akkor keress más tápot neki.
Ahogy az előttem kommentelő is írta, a fehérje-zsír aránya szokott eltérni junior és adult között. Valamelyik kutyafajtánál javasolt is, hogy már 5-6 hónapos kórban felnőtt tápot kapjon, hogy kicsit csökkentve legyen a fehérje.
Valamint egyet értek azzal is, hogy a RC nem egy jó táp. Eleve olyan, hogy fajtatáp nincs. Csak parasztvakítás, valamint ez a márka előszeretettel tesz a tápokba kukoricát, szóját, sokszor nem jelölik meg, hogy pontosan mi van a tápban (állati fehérjék - vagyis jóégtudjami)...egyikre sincs szüksége a kutyának.
Csak jó a marketingje, de ennyi. Én biztos nem etetném ezzel a kutyámat, de tudom, hogy nem ez volt a kérdés.
Szóval ha nem kölyöktápot kap, akkor sem lesz nagy baja, maximum lehet híg a széklet, ha túlzottan eltér a fehérje-zsír arány a Junior és az Adult között és egyik, napról a másikra azt kapja hirtelen, de az is lehet, hogy meg se kottyan neki.
Ha mar itt tartunk, ti milyen tapot ajanlanatok?
Igazabol vegyesen kapja most fele fele aranyban panzit es a royalt a panzit magaban nem annyira eszi de a royallal bepuszilja🤷🏼♀️
Ha sikerulne a panzira atszoktatni azt jobbnak gondoljatok?
A Panzitól jobb a Royal.... :(
Nem tudom milyen árban gondolkodsz. Nézd meg a Brit care, Acana, Marp, N&D, Vagy Tahte Of The Wild, Pletinum Natural tápokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!