Nagyon beteg a kis kutyám valaki segítsen?
Fel emeli a fejét úgy add ki ilyen folytó hangot 5 percenként.
Nem tudd pisilni, szekletelni se tudd szerintem nem latam erolkodik a nemi szerve meg van dagadva (lány kutya).iszik de nem eszik nehezen veszi a levegőt
És zöldes színut hány.
Mi lehet a baja?? Valaki segítsen ?
Hidd el, ha nyolcdiplomás mester állatorvos lennék, akkor sem tudnám számítógépen keresztül megmondani, hogy mi a baja.
A Gyakorikérdések NEM egy ingyenes, állatorvosi vizsgálatot helyettesítő szolgáltatás.
Amúgy próbáld már ki, mennyire fsza érzés, ha nem tudsz üríteni, de még levegőt venni sem, csak fetrengeni a fájdalomtól és nyögdösni. Ja, és közben a szüleid sajnálkozva néznek, de nem visznek dokihoz mert megy a Mónika show a tévében, és különben is, olyan szeles az időjárás kint.
Te nem szereted azt a kutyát. Te csak örülsz, hogy van egy puha, 3D-s tamagotchid, aki pacsit ad egy kekszért.
A kutya érdekében remélem, hogy meggyógyul, és azonnal egy szerető, GONDOSKODÓ családba kerül.
Képzeld, vittem már kisvárosból (ahol volt doki, de nem bíztam benne) állatot bringával 4 faluval arrább, bringával, mert nem volt kocsink. Esőben. A macsek gondosan be volt téve egy szállítóba, amit vízhatlanná tettem, és védtem a menetszéltől. Én meg szrrááztam.
Igen, kényelmesebb lett volna otthon szurkolni neki a kanapén, mindenféle vagy-beválik-vagy-rosszabb-lesz házi módszerrel próbálkozva, de én szerettem azt a szőrgombócot, és felelős voltam érte.
A kérdező nem fog visszajönni. Szégyelli magát. Pedig én tényleg elvittem volna őket az állatorvoshoz, amennyiben a környékemen élnek.
Mekkora kamu szöveget levágott, hogy voltak dokinál...
Mit okoskodtok minden faszba bele én arra
Étterem hogy messze van hogy nekünk nincs kocsink amivel elmentünk volna
Mert azért nem itt van az állatorvos hanem 3 faluval arrébb
És úgy tudtam elmenni hogy hitelbe elvit az egyik ismerősöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!