Elhoztam ma tenyésztőtől 9 hetes kiskutyámat. Helyre tudom hozni?

Kicsit elvan vele szaladva a szekér,ne hagyd magad,mert ha most engededd akkor azt később bánhatod.
Ne hagyd,hogy morogjon.
9 hetesen még nem igen halottam olyat,hogy a kutya "szeretkezzen",de ezért nem szabad bántani.
Tényleg neveld meg és egyszer se hagyd hogy rád morogjon.
milyen fajta,egyébként?És honnan hozztad?Mi a tenyésztő neve?

Nem vagyok biztos benne, hogy a kutya jó helyen van nálatok!
Legalább olvasgatnod kellett volna, vagy a tenyésztőtől tanácsot kérni. Ha nem tudod mire számíts, hamar repülni fog tőletek az a kutya.
A tenyésztő biztosan visszaveszi.
Ha a szüleiddel laksz, és ők sem tudják mit vállaltak ezzel, még egy kiadós veszekedésre is számíthatsz.
2 felnőtt kutya tulajdonosa vagyok, tudom mit beszélek. Sok sikert!

rájöttem .. kiakadni járok ide ...
nem szexel vazzeg, csak domináns ... 9 hetesen azt gondolja hogy feletted áll a rangsorban
keresnék neki egy hozzáértő gazdát ...

Te atyaúristen... 9 hetes és egy napja van nálad, dehogy dominánskodik, az ég áldjon már meg mindenkit!
9 hetesen azt se tudja még, mi az... a mozdulatok genetikai úton öröklődnek, ugyanúgy, mint az ugatás, a harapdálás, a játékra hívás, és mivel új a helyzet, zavarban van, produkálja magát ezerrel, csinál mindent, amit csak tud a csöpp tapasztalatával. 9 hetes kori hágás egyáltalán nem tudatos cselekvés még!
A szőnyeg rágás meg. Azért morgott, mert be volt indulva, fel volt ajzva, és a rázást sem vette komolyan.
Hihetetlen, hogy ennyire nem vagy tisztában a kutya jelzéseivel, sürgősen olvassál, tanuljál, és ha minden oltása meglesz a kutyának, akkor kutyasuli!
"Helyre tudom hozni?" A kutya nevelés nem 1-1 cselekvéssel szidással/dicsérettel történik. A kutya első napjától az utolsóig tanul, sok-sok tapasztalat egymásra épülése eredményezi a viselkedést. Persze, hogy helyre tudod hozni, nincs semmi veszve, csak vedd komolyan és olvass, tanulj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!