Sürgős! Kutya lehet tetves? Mivel kell kezelni? Gyógyszertárban be lehet szerezni, vagy csak állatorvosnál?
Figyelt kérdés
Kutyusom feje tetején apró fekete pöttyök vannak. Tetüre gondolok, lehetséges?2010. jún. 23. 10:18
1/9 anonim válasza:
Lehet tetves! Nekem macskáim voltak... Állat patikában vagy állatorvosnál vettünk ilyen kis csöpögtetős cuccot amit a nyakára kell csöppenteni úgyhogy ne tudja lenyalogatni, és ez bevált. Biztos van kutyára is.
3/9 anonim válasza:
atka lesz inkább, a tetvek világos színűek, vidd orvoshoz a pontos diagnózisért
4/9 anonim válasza:
igaz is, ahogy az előttem író mondja, ha nem mozognak, akkor bolhakaka...
5/9 anonim válasza:
Szerintem a fekete apró pontok bolhaürülékek. Nálam a Frontline vált be. Kicsit drága,de legalább fél évig garantáltan bolha-, tetű-, kullnacs-, stb. mentes lesz a kutyusod.
6/9 anonim válasza:
neharagudj hogy nemtudok válaszolni a kérdésedre, de úgy olvastam a kérdést hogy "k*rva lehet tetves? stb." és idekattintottam hogy na erre kiváncsi vagyok:P ezt muszály volt megosztani xD bocsi :S
7/9 A kérdező kommentje:
A bolhaürüléket el lehet távolítani fürdetéssel? Utána persze veszek neki írtószert, csak ha jól tudom ezek a szerek után nem lehet fürdetni.
2010. jún. 23. 11:17
8/9 anonim válasza:
Ha nem mozog, akkor az bolhakaki.
Először bolha ellenes fürdetés, pl. Neostomosan-os vagy Neocidolos vízben. A hígítás mindkettőre rá van írva.
Utána vagy spot-on vagy nyakörv, valami jó minőségű.
9/9 anonim válasza:
Így van, Neocidol, vagy Neostomosan fürdő. Bármelyik gyógyszertárban lehet kapni, és a Neocidolt használom, 1 dobozban 3 ampulla 750 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!