Kis Rottweileremnek jó név a Chop szerintetek?
Figyelt kérdés
És tudnátok írni személyes véleményeket, tapasztalataitokat a fajtáról?:)2018. szept. 27. 16:10
1/4 anonim válasza:
GTA V :)
Szerintem jó név, én tuti "Csöpiznék" egész nap neki :)
Roti keverékem van, személyiségben inkább erre a "felére" ütött.
Egygazdás, nagyon ragaszkodó kutya, tűzön-vízen keresztülrontana a gazdájáért.
Bármit megtenne. Az enyém mászott már utánam egy fára (fogalmam sincs, hogy sikerült) pedig csak annyit akartam, hogy két lábbal ugorjon fel, egy kép erejéig.
2/4 anonim válasza:
Tökéletes kutyafajta,bár első kutyának tapasztalatlanul nem ajánlom.Kissé önfejű,ha nem foglalkoznak vele hajlamos elkanászodni.megfelelő nevelés mellett,ahol nincs kirekesztve a családból,ahol szeretve,gondozva van,ez a kutyafajta tökéletes választás. rendelkezik egy tank erejével képes bármire.megvédi a családot,imádja a gyerekeket,imád mozogni,idegenekkel szemben bizalmatlan,rettenthetetlen. de ugyanez a kutya képes a kanapén henyélni veled,vagy órákig játszani,egyszerűen univerzális :D az egyetlen"gyenge"pontja az egészsége.a Chop név személy szerint nekem nem tetszik,de úgyis olyanná válik hogy illeni fog rá,ha érted mire gondolok :D Figyelj az étkezésre,ne etesd túl,kullancsokra,bolhákra,és kerüld az agresszív kutyákat. 12-évig volt egy roti kutyánk Bobby névre hallgatott,a fent leírt tulajdonságokkal bírt :D idős korára is megmaradt egy nagy szerethető gyereknek,aki ha kellett a másodperc tört része alatt tudott rettenthetetlen házőrzővé válni.Bocsi a terjengős szövegért :)
3/4 anonim válasza:
visszavonom...mégiscsak jó lesz Chop név!(amúgy is lesz egy csomó beceneve :D)
4/4 anonim válasza:
#3 Az enyém amúgy Borka, de újabban szinte csak Babázom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!