Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, hogy a kutyusomat...

Mit tegyek, hogy a kutyusomat akit hirdetek ajándékba, azt el is vigyék?

Figyelt kérdés

Nem szeretném az utcára tenni de nálam sem maradhat.

Bács-kiskun megyében élek.

családi okok miatt kénytelen vagyok megválni kb:1 éves kutyusomtól.jó házőrző,gyermekbarát.

2008. nov. 4. 15:19
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Vidd be a mentsvár az állatokért alapítványhoz, ők elvileg nem altatnak... vagy telefonálj be a gongrádióba, ők biztosan szívesen segítenek
2008. nov. 4. 15:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
hirdesd a neten.az e-dogon,vagy a startaprón,vagy az expresszen.
2008. nov. 4. 16:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
és tegyél fel képet róla,az sokat számít!
2008. nov. 4. 16:43
 4/14 A kérdező kommentje:
legalább 10 helyen,fényképpel együtt meghírdettem de sajna eredménytelenül pedig nagyon szép és ráadásul okos kutya
2008. nov. 4. 18:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

ha van a közelbe piac mindenképp vidd el!

tudom hülyén hangzik de én már 100x adtam és ajándékoztam el így kisállatokat..1próbát +ér:)

2008. nov. 4. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a gond, hogy már egy éves.Sok ember, mikor állatot fogad örökbe, kölyök kutyát szeretne, nem egy 1 évest.Nincs esetleg valamirokon, vagy barát, aki szívesen befogadná?Fajtatiszta?Mert az is szokott gondot okozni, néha...
2008. nov. 5. 09:01
 7/14 A kérdező kommentje:
kölyök kutya?még ez is kölyök.keverék tacsi és ami rossz szokása van egy kutyának arról majdnem mind leszoktattuk.az új gazdijának csak helyet kéne adnia,szeretnie,etetnie mert szinte mindenre meglett tanítva így erről a részről nem volna gond.abban viszont igazad van hogy egy ici-pici kutya jobban,előbb elkel.
2008. nov. 5. 09:13
 8/14 anonim ***** válasza:
60%

Én szívesen segítenék Neked, de sajnos nem rajtam múlik. Kellene egy jó házörző kutya. Nekünk már van egy kutyánk, de senkit nem ugat meg... :) Kérhetnék fotót a kutyusról? Hátha meg tudom vele lágyítani a férjem szívét! :)

Előre is köszönöm!

2008. nov. 5. 11:32
 9/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak:írtam neked.ha elküldöd az email címed küldök egy fotót és előre is köszönöm a probálkozásod.
2008. nov. 5. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Válaszoltam az emailedre, várom a fotót a kutyiról! Előre is köszi!
2008. nov. 5. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!