Skyron aussie kennel?
Aussie 200-300 ezer ft körül mozog.
Kennelben úgy is várólista is lehet. Meg lehet csak jövő nyárra terveznek almot, addig meg össze lehet gyűjtögetni a pénzt ha úgy van.
Hobbira egy fog,színhibás kutyát adhatnak vmivel olcsóbben,mondjuk 130-180 ezer ft környékén,de ez sok mindentől függ,mert ha az alomban nincs küllem hibás kölyök,nem valószínű,hogy hobbi áron eladják.
Csak hobbi célra, semmi kiállításra vagy ilyesmire nem mennék vele. Igazából annyi, hogy merle (mindegy hogy red vagy blue) színűt szeretnék, borderből pedig standard fekete-fehéret látni leggyakrabban, így nem tudom mennyire nehéz találni más színűt.
Egyébként az sem lenne fontos hogy fajtatiszta legyen, egy ‘hibás’, fajta jellegűvel is tökéletesen meglennék, ami úgy néz ki mint egy aussie vagy egy border. Nekem valahogy sosem volt fontos hogy fajtatiszta kutyám legyen, csak sajnos nem találtam a fent említett színekben fajta jellegű kutyust.
De a kérdésedre válaszolva tökéletes lenne border is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!