Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek mik a kedvenc kutyaneve...

Nektek mik a kedvenc kutyaneveitek? Hogy hívják a kutyátokat?

Figyelt kérdés

2018. szept. 23. 10:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyimat Sütőtöknek hívják becézve süti, de gyakran brokkolinak is szólítom mert olyan feje van. (Közepes uszkár)

Németjuhászomat Lolának hívták, nála jobb kutyám nem volt és nem is lesz. Foximat Easynek hívják, nem mi adtuk neki a nevet. Évekkel ezelőtt pedig volt egy huskynk neki Ariel volt a neve, igen a hercegnőről kapta a nevét 😆

2018. nov. 22. 14:51
 12/18 Endor99 válasza:
Héra, Lüszi, Boszkó, Pétn, Ramóna, Chloe, Yoda, Árcsi-bald, Flika, Sery, Lola, Ení, Rocky, Sörli, stb...
2018. nov. 22. 19:17
 13/18 anonim válasza:
Ubi
2018. nov. 22. 20:34
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Yoda - 2 éves kan francia bulldog

Unique- 8 éves szuka német dog

Max- 6 éves kan német don

És hamarosan jön az új francia bulldogunk, aki a Heloise nevet fogja kapni 😊

2018. nov. 22. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Van egy vörös(sárga) keverék kutyám, aki kb egy éve kint kóborolt a környéken, mire megszelídült annyira, hogy be tudjam fogadni. Addigra lett egy kölyke is, aki ugyanolyan sárga, csak fiú. Az anyját Narancsnak hívom az elejétől kezdve, a kicsit elneveztem Mandarinnak:)
2018. nov. 22. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

3 ivartalan keverék. Egy alomból valók, még tavaly télen kerültek a helyi menhely gondozásába, akkor 3-5 hetes koruk körül. Igazi utcamixek, fajtajelleget se lehet megállapítani. Kicsit fura lesz, de én rock bandákról neveztem el őket :D Aztán rászolgáltak a nevükre. Pörgős, idétlen, bolond majmok :D

Szuka - Grace (Three Days Grace)

Szuka - Red (Red)

Kan - Krutch (Thousand Foot Krutch)

2018. nov. 23. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Nektek mik a kedvenc kutyaneveitek? Bonifác, Kálvin

Hogy hívják a kutyátokat? Doktorúrnak/Dokinak az egyik - Pincsinek a másikat

2019. márc. 17. 17:48
 18/18 Sajtoslány ***** válasza:
Lédi
2020. szept. 15. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!