Lenne rá igény?
Sziasztok,
Lenne a felhasználók részéről igény arra, hogy készüljön összehasonlító táblázat pl. Kutyatápokról, kiegészítőkről?
Lenne külön kis, közepes és nagytestű kutyáknak, normál és prémium tápokkal. Jelölném a napi adagokat, napi költségeket is.
Ha szeretnéd valamelyik tápo(ka)t összehasonlítani, jelezd.
Igen, szerintem nagyon hasznos lenne :)
Van már valami terved/listád, miket szeretnél összehasonlítani?
Hatalmas igény lenne rá!!
Ha lenne egy ilyen app, sokan fizetni is hajlandóak lennének érte.
A piacon rengeteg táp van sok felével etetnek az emberek. Amik leggyakrabban szóba kerülnek és ezért sokakat erdekelhet:
Brit care
Brit premium
Royal canin
Platinum
Premiere
Dado
Real nature
Taste of the wild
Acana
Eukanuba
Hills
Josera
Wolf of wilderness
Dog chow
Orijen
Select gold
Multifit
Darling
Friskies
Solognac
Ha nem elfogult, vagy érdekvezérelte véleményeket írnál, aminek csupán az a célja, hogy egy-egy céget reklámozz, akkor igen!
Elkeserítő, amikor itt egy-egy hozzászólótól megkapjuk a szélsőséges, durva minősítést, miszerint
minek tart kutyát az, aki nem tudja a létező legdrágább, legmárkásabb, leginkább agyonreklámozott kutyatápot, felszerelést, egyéb cuccot megvenni.
Ettől már csak az a húzósabb, amikor a fentiek okán egyenesen állatkínzással vádolják azokat, akik szűkebb fizuból, nyugdíjból, egyéb jövedelmi forrásból élnek és mégis kutyát tartanak.
Ha a gyakorlatiasságot szem előtt tartó kiegészítő tárgyilagos infók, laikusoknak is érthető leírások, házi praktikák, szakmaiságon alapuló ajánlások is helyet kapnának, akkor bizony hiánypótló lenne egy ilyen témájú oldal.
A táp összetételéről szóló, 99.9%-ban hazugságon alapuló leírást (pl. : hústartalom) megkapjuk a csomagoláson található cetliről.
Árakat találhatunk összehasonlító oldalakon.
De ha hozzá tudnál tenni a mindennapok gyakorlatában életképes tippeket, tanácsokat, közösséget hoznál létre, akkor szükség van az ötleted megvalósítására, már tegnap!
Ráadásul fácsementes övezetben! Én pl. nem tudok annyi száz évig élni, hogy egyetlen facebookos oldalt meg akarjak nyitni. Regisztrálni meg végképpen nem.
Ami KIZÁRÓLAG CSAK a fácsén érhető el, az számomra nem létezik.
Ha lesz ilyen táblázat, szerintem csak az idő ad visszaigazolást, mennyire teszed jól a dolgod. De ha belevágsz, itt tedd közzé az "elérhetőséget"! Üdv, sok sikert! :)
Szuper ötlet!
Engem is érdekelne :)
Én N&D táppal etetek, eddig nincs rossz tapasztalatom vele. De örülnék, ha ez is benne lenne.
Négyes felsorolásához odaírnám még a happy dogot is.
Jó ötlet. Hiánypótló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!