3 hónapos kiskutyából nem tudom kiírtani a bolhát, mit lehetne mèg?
Ha bolhás területen mozogtok, mindig lesz utánpótlás. A szerek legtöbbje úgy működik, hogy bolha szív-kipurcan.
A Neostomosan rövid hatóidejű.
Próbáld ki a Piret Mixet. Fújni kell.Nem hosszú távú a hatása, de a hatásossága remek.
Nekem egyszer bolhásodott be a kutyám, akkor én csak alaposan megfürdettem és lecsepegtettem frontline-nal. Nem szórakoztam az egész ház fertőtlenítésén, pedig velem alszik, mégis eltűntek a bolhák.
Nem tudom, hogy mit adott a doki, de érdemes egy jobb minőségű cuccot venni, ami ugye drágább is...
Amit meg megprobalhatsz, az a Bravecto eloskodok elleni tabletta. Ennek az a lenyege, hogy a kutya lenyeli es vedettseget elvez kb 3 honapig.
Mi is ezt hasznaljuk, nekunk jol bevalt. Viszont olvastam a neten, hogy voltak esetek, ahol a kutya a bevetele utan belehalt, feltehetoen a bravecto miatt, de meg nem tudtak ra bizonyitani. Szoval beszelj errol az allatorvosotokkal, mielott odaadod neki!
Többet, mint az előírás ne rakj a kutyára !
Ilyen fertőzött helyen 28 naponta tedd rá a bolha elleni spotont. Kilóra vannak általában. Figyelni kell, mennyi a kicsi súlya, mert ebben a korban gyorsan nőnek.
Próbáld meg citronella olajjal // ázsiai citromfű// áttörölni naponta a bundáját.
Minden szúnyogriasztóban citronella van.
lehet, kis vízzel vegyítve nem veszti el a hatását és fújhatod is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!