Szerintetek milyen keverék lehet ez a kiskutya?
Van egy 3 hónapos kiskutyám, anyukája fekete, középhosszú szőrű, nagy testű, milyen lehetett az apja?

Köszönet a válaszokért =) igazából nekem mindegy hogy milyen keverék, a lényeg hogy egészséges legyen.=)
Tavasszal befogadtam az anya kutyát (kint kóborolt) és két hét múlva 10 kutyám lett XD mind ilyen kis fekete-fehérek. A képen látható kis pofa nálunk maradt, míg a többiek gazdira találtak, az anyát pedig befogadta egy ismerős...ő kíváncsi rá hogy milyen lehetett az apa mert a kis kutyák nagyon okosak és könnyen taníthatók, később majd szeretné az anyát fedeztetni valami hasonló kutyával mint amilyen az apa lehetett=)

Vágná le a poecsét a villamos az ilyen marhának, amelyik az utcán talált kutyától kölyköket akar gyártani!
Keverék. Apja is az volt, meg az anyja is. Ki tudja, milyen bajuk lesz később, ami most nem látszik. Azon kívül, hogy ismét néhány potenciális kóborkát szabadít a világra.

Az utolsóval közlöm, hogy a keverék kutyák sokkal ellenállóbbak, mint a fajtiszták. Kérdezz meg egy hozzértőt!
És szerintem a kérdező nagyon normális volt, hogy nem ásta el a kölyköket. Meg egyébként sincs mindenkinek pénze méregdrága fajtiszta kutyákat venni, tehát éljenek a keverék kutyusok!

Nekünk volt egy bernáthegyi keverék kutyusunk, arra hasonlít nagyon. :)
Aranyos a kutyusod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!