Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges, hogy a kutyáim...

Lehetséges, hogy a kutyáim megettek egy macskát?

Figyelt kérdés
A szomszédnak eltűnt a macskája, nincs errefelé nagy forgalom, és nőstény volt a macska. Mindig probléma volt, hogy a kutyáim megkergették, és nem tudott a felém lévő oldalon az erdő felé menni. Azért furcsállnám, hogy megatték szőröstül bőröstül, mert ha rókát fognak, akkor se harapnak bele, evés céljából, hanem odaviszik valami látható helyre. Nem voltak véresek, és nem láttam sehol vért a telken, de az a macska már 6 éve minden nap hazamegy, és már 5 napja nincs meg.

2018. szept. 17. 15:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
rendben, nagyon köszönöm, örülnék, ha feneket tudnék ennek keriteni.
2018. szept. 17. 16:52
 12/22 A kérdező kommentje:
#10 ő is kéresi, de csak az én részemről meséltem el. Ma mondta, hogy már 5 napja nincs meg, és nagyon elgondolkodtatott, hogy nem volt e valami furcsa az elmúlt héten. Azért fognak rókát, mert van 4000 tyúkom, és ha oda bejut egy róka, akkor nekem annyi. Tudom nem szép, de hát valahogy védekeznem kell. Nem tudom megoldani sajnos, hogy 100%osan rókabiztos legyen a telkem meg az épületeim.
2018. szept. 17. 16:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyám kutyái, német juhász keverék, hatalmas, plusz két utcáról mentett nagy kutya többször kaptak már el kertbe bemerészkedett állatokat.

Nyest, madarak, patkányok. Nem ették meg soha. Ja és szomszéd macskáját is elkapták, egészben volt, én temettem el. Nem mertünk szólni, mert féltünk, hogy valahogy bosszút áll az illető, nem szép dolog., de ez van. :/ Mondjuk ő nem is kereste nagyon.

2018. szept. 17. 17:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy anyánál is magas, tömör fakerítés van, nem zárja ki az állatokat.
2018. szept. 17. 17:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Itt is ez a probléma.
2018. szept. 17. 17:25
 16/22 Metionin ***** válasza:
100%
Szőr és vér biztosan lenne ha ők tették volna. A mi kutyánk patkányokat fog, soha nem harap bele, csak odateszi a kapu elé. Ha a kutya rendesen kap enni akkor nem fogja megenni a területőrzés közben elkapott állatot. Simán lehet hogy valahol máshol halt meg a macska és az ott lakók elásták. Vagy az is lehet hogy befogta valaki.
2018. szept. 17. 23:21
 17/22 A kérdező kommentje:
Megtalálta vakalaki a macsekot és elvitte a szomszédnak. Semmi baja sincs, csak elkóborolt. Nem tettek semmit ezek a kis ördögök
2018. szept. 20. 22:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hála Istennek!
2018. szept. 22. 12:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem a te kutyáid ették meg, legfeljebb megölték...
2018. okt. 10. 12:42
 20/22 A kérdező kommentje:
Már írtam korábban, hogy meglett, de köszönöm azért
2018. okt. 10. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!