Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 éves rottweiler összeszoktat...

Kate87 kérdése:

3 éves rottweiler összeszoktatása 8 hetes németjuhásszal?

Figyelt kérdés
3 éves kan rottweiler aki mindig egyedül nevelkedett még szomszédban sem volt kutya, tehát nem tudom hogyan tudnám összeszoktatni a picivel aki egyébként szuka! Ölben mellé vittem kenelen kívülről de a rottweiler ,,támadó állásban” állt! Ne ugatott, csak nézte és szagolta a kicsit! Csak azóta nyugtalanul szaladgál a kenelben! Mitt tegyek? Tud valaki valami tanácsot adni, hogyan szoktassam őket össze?
2018. szept. 16. 08:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Remek helye lehet. Szaladgálj te egyedül egy nagy udvarban, távol az emberektől, minimum 3 évig. Majd meglátod mennyire fogsz bekattani. Aztán ha jönne egy ember, akkor meg akarnád támadni, mert fogalmad sem lenne, hogy mi az. Na a kutyád ugyanezt érzi.
2018. szept. 16. 11:48
 12/27 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? A kutya képzeld el minőségi tápot kap pici kora óta, minden egyes oltást megkapott, csipet is! Az hogy valaki nem engedheti meg magának hogy kutyasuliba járassa a kutyáját nem jelenti azt hogy rossz gazda lenne! Te azt hiszed hogy csak a városi kutya kutya? Vagy csak az amelyik kutyasuliba jár? Képzeld van a városon kívül is élet! És biztos vagyok abban hogy az én kutyám több szeretetet kap tőlem, mint a tied aki kutyasuliba jár! Ennyit erről! Azt gondolom minősítetted saját magadat!
2018. szept. 16. 12:09
 13/27 anonim ***** válasza:
80%
Juuuujjjj :D Ez kemény, biztos rengeteg szeretetet kap kib*szva a kertbe udvari dísznek :D
2018. szept. 16. 12:10
 14/27 anonim ***** válasza:
64%

Veszel olyan "szájkosarat, ami vászonból van. lehetőleg annyira passzoljon rá, hogy csak a nyelvét tudja kidugni. Rotit fektesd le, ha tudod irányítani és kézben fogva tedd elé a kicsit,

A folytatást majd látod.

Ha lábazni akar a roti, rászólsz, finoman! Szintén a reakciójától függ, folytatod-e az ismerkedést, vagy elviszed a kicsit.

2018. szept. 16. 12:14
 15/27 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz ember? Tényleg baj van a gondolkodásával sok embernek! Az hogy én itt élek a kutyámmal távol a várostól nem azt jelenti hogy láncra verve vagy bezárva tartom! Hidd el hogy jobb helye van neki itt mint egy kutyának aki be van zárva 24-ből 20-at a házba!
2018. szept. 16. 12:14
 16/27 A kérdező kommentje:

#14 válaszoló!

Köszönöm a választ! Végre egy értelmes választ is kaptam a sok okoskodó mellé! 👍

2018. szept. 16. 12:16
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

Veled vannak gondok.

Mi is az a prémium táp amit kap? (Kíváncsi vagyok)

Írtam, hogy én sem városi vagyok, szóval képzeld, külterületen is lehet normálisan kutyát tartani csak te nem vagy képes rá, mert elég maradi a felfogásod.

Megmondanád miért lenne olyan nehéz elvinni szerencsétlen kutyát naponta egyszer sétálni?

Kinti-benti kutyám van, szóval nincs napi 20 órát bezárva a lakásba.

Viszont a kutyám akkor megy ki-be amikor akar. És amikor én bent vagyok, akkor Ő IS! Tudod miért? Mert ő nem az udvarra kicsapva érzi jól magát, hanem a gazdája mellett.

Mert a te kutyád hányszor lát téged? Napi max 4 órát, szép.

Na melyik kutyának is van jobb élete és melyik kap több szeretetet?

Amelyiket napi minimum 2 óráig sétáltatják, aktívan sportolnak vele (agility, dog dancing) , obedience képzést kap, vizsgája van, akkor jön be a házba és megy ki az udvarra amikor akar, akkor látja a gazdáját amikor akarja, hétvégén mindig kirándulunk, egész napos kutyás programokra járunk, minőségi tápot eszik.

Ez az én kutyám élete.

Vagy az, ami ki van csapva az udvarra, nincs sétáltatva, nem foglalkoznak vele eleget, a felelősségteljes gondolkodást még hírből sem ismerik a gazdái. Semmi ingert nem kap, egyedül unatkozik egész nap az udvaron és alig látja a gazdáit.

Nevelés nuku, szocializáció nuku, lefárasztás nuku, élet nuku. Csak vegetál szerencsétlen.

Ez a te kutyád élete.

Kár tagadnod, nem nyújtod a kutyádnak azt a színvonalat amire szüksége van. És itt a kutyasuli a legutolsó, az csak az általad elcseszett szocializációt hívatott helyre hozni.

Megkapta az oltást meg a chipet? Ez közelező és ALAP. Ettől nem leszek hű de jó gazdi.

Azt hiszed a normálisan tartott kutyák nem kapnak oltást vagy mi? Szerinted ez olyan nagy szám? :D

Akkor mondom, hogy van olyan kutya, aki a kötelező oltáson túl még kap oltásokat (pl. Kennelköhögés ellen), mert felelősségteljes a gazdája.

És jó lenne szöveget értelmezned. Senki sem mondta, hogy csak a városi kutya a kutya. Viszont te nem vagy gazda, csak tulajdonos. A gazdák normálisan foglalkoznak a kutyájukkal és mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb életük legyen. Te még csak nem is töröd magad, mert egy nyamvadt sétát nem tudsz beiktatni. Gáz.

És írtam, hogy én is külterületen élek, falun. Ott is lehet normálisan kutyát tartani csak te olyan szerencsétlen vagy, hogy nem vagy rá képes, meg nem is akarsz semmit tenni. Szerinted normális az udvarra kib@@szott kutya. Gratulálok, észlény.

Te minősíted saját magad a tudatlansággal, hozzá nem értéssel és a felelőtlenséggel ;) .

Ja, csak majd ha leveszed a szájkosarat nehogy elkapja a kutyád a kicsit.

Minek még egy kutya vegetálni az udvarra? Elmondom, hogy egymással nem fognak játszani csak 10-ből jó, ha 1x. Együtt fognak unatkozni, az sokkal jobb.

2018. szept. 16. 12:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Tudod mit! Teszek a véleményedre! Te egy okoskodó felelőség teljes gazda vagy! További sok sikert!
2018. szept. 16. 12:43
 19/27 anonim ***** válasza:
79%
Csak a kutyád sajnálom :( ! Szar élete van egy szar gazdánál :'(
2018. szept. 16. 12:45
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Aha, amikor látod, hogy nem neked van igazad már teszel más véleményére. Ügyes vagy. Jaaa, nem.
2018. szept. 16. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!