Olyan kutyafajta ami a napi séta/futtatás után elégedetten lefekszik és hazaérve nem akar még labdázni, vagy agyi feladataokat? Tippek?
Csak hogy kicsit megvédjem a kérdezőt: attól még, hogy valaki dolgozik például és nem foglalkozik 24 órát naponta a kutyájával, még lehet jó gazdi, akinek igenis való kutya. Ne legyünk ennyire szigorúak. És itt pont azt írta le a kérdező, hogy elég eltökélt és kipróbál sokmindent. Nem kéne lehurrogni, mert szerintem igazán próbálkozik, ezért írt például ide tanácsért.
De ez a robokuty megoldás engem is megnevettetett! :)
Én a bullmasztit ajánlanám, ha mindennap foglalkozol vele, megsétáltatod, akkor utána henyél és/vagy őrzi a házat.
Hát, ne haragudj meg, de jót nevettem a próbálkozáson.
Nem sokat tudsz tenni, hiába fárasztod. Ha idősebb lesz, majd elfekszik a séta után. Fiatalság - bolondság.
A lányom míg gyerek volt, egy napos Pilis-túra után (ami neki kétszer annyi kilométer volt, mert ha kutyát látott, akkor odaszaladt, aztán vissza hozzánk)a buszon hazáig állva -én ültem, és beszélni nem tudtam a fáradtságtól- még tett egy kört a kertben, átszaladt 3 szomszédhoz, hogy a napot gyorsan elmesélje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!