Van-e olyan kutya, amelyik jól megvan a kisállatokkal?
Figyelt kérdés
Létezik olyan fajta, amelyik jól kijön mondjuk nyúllal, vagy esetleg más kisállattal? Csupán a kíváncsiság hajt.2010. jún. 22. 16:00
11/20 anonim válasza:
A kelpie még a kiscsirkét sem bántja...Semmit nem bánt. :D
12/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tapasztalat?
2010. jún. 22. 22:02
13/20 anonim válasza:
persze hogy a legtöbb kutya nem direkt öl a vér ízéért :)
de képzeljünk már el fél kilós tengeri malacot, akivel egy 30-40 kilós kutya "csak" játszani akar. ugye tudjuk, mi lesz a vége...
tehát nem feltétlen arról szól ez a dolog, hogy a kutya ölni akar, hanem inkább a túlzott érdeklődése a kisállatok rovására mehet. de vannak olyan kutyák akiket abszolút nem is foglalkoztatnak a kistestű jószágok
az ázsiás válaszoló voltam
14/20 A kérdező kommentje:
Természetesen mindenki tudja, és pont ezért kérdeztem, hogy van-e olyan fajta, amelyik ezt a viselkedésformát nem viszi túlzásba. Köszi a véleményed!
2010. jún. 22. 22:53
15/20 anonim válasza:
Kelpiről, hogy van egy kutya, amelyik egy kiscsirkét gond nélkül beterelt egy konzervdobozba! A neten most keresgéltem, de nem találtam sajnos...Amúgy még a border collie is ilyen.
16/20 anonim válasza:
Utolsó előtti: egy kutyát sem kell egyedül hagyni kisebb állatokkal úgy mint ahogy a gyereket sem a kutyával és meg van oldva. Talán a pásztorkutyákon kívül, gondolj bele hány dolgozó terelő kutya van kicsik, nagyok. Ha bennünk túltengene ez a hajlam akkor a pásztor vágná ki őket a gödörbe azonnal, mert az biztos nem fogja különzárni az állatoktól hiszen az a dolguk. Szóval a pásztorkutyák mind ilyenek. Kivéve a border, abból még nem láttam egyedet amelyik tudott volna nyugton lenni egy percig szóvel nem értem ők hogy oldották meg...
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket.
2010. jún. 26. 20:00
18/20 A kérdező kommentje:
Nálam most fordult a kocka, a mai(még folyamatban lévő) USA-Ghana meccs a favoritom.
2010. jún. 26. 22:34
19/20 A kérdező kommentje:
Jajj elnézést! :D
2010. jún. 26. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!