Magyarországon elterjedt vadászkutya fajták?
Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 15:03
2/7 anonim válasza:
Még a foxit mondanám, az első válaszolót kiegészítve.
3/7 anonim válasza:
Tacskók, magyar vizsla,golden retriever, labrador retriever, beagle,cocker spániel, agarak közül a whippet, angol és a magyar, foxterrierek, jack russell.
4/7 anonim válasza:
Hát, labradorral nem sokan vadásznak Magyarországon...
Első két válaszoló megírta a legnépszerűbbeket.
5/7 anonim válasza:
Utolsó, nem azt kérdezte, milyen fajtákkal vadásznak, hanem hogy milyen vadászkutya fajták elterjedtek - amibe belefér a családi kedvencként tartás is.
6/7 anonim válasza:
Mert beagllel és tacskóval olyan marha sokan vadásznak. Én úgy értettem, hogy mely vadászkutya fajták elterjedtek hazánkban, nem pedig úgy, hogy melyekkel vadásznak. Akkor az lenne a kérdésben. #3
7/7 anonim válasza:
Az előzőek által említettek mellett én úgy vettem észre, hogy a rövidszőrű német vizsla is eléggé elterjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!