Ha a kutyám nem igazán eszi a tápját, de egy másik típust nagyon szeret, akkor érdemes lenne váltani, vagy ne hagyjam válogatni?
Carnilove tápot kap, próbaképp adtunk neki egy marékkal Happy Dog-ot (senior volt otthon, de gondolom egy maréktól nem lesz baja). Ez nagyon ízlett neki.
Mindenképp tápmintával indítanék legközelebb, és neki való, junior tápot kapna természetesen.
7 hónapos kutya. Próbáltuk, hogy elvettük előle és nem kapott mást, de miután elég éhes lett, hogy egyen megint kezdődött előről a dolog, mert ugye elmúlt az éhség. Ti váltanátok ilyen esetben? Vajon miért utálja ennyire az amúgy jó minőségű tápot? Elfogyaszthatjuk ezt a zacskót, de nagyon nyögvenyelős az etetés így, és fiatal kutyáknál nem jó ha éhezik gondolom :/
Szuper, köszi! Meg is rendeltem, remélem tetszik majd neki. A másik kérdés, hogy a maradék Carnilove-val mit kezdjek, én hülye egyből 10kg-os csomagot rendeltem, gondolván nem volt soha válogatós :P Több mint a fele megvan még, de bontott.. nem tudom ezt így oda lehet-e adni másnak.
Sokáig azt gondoltam, hogy kamaszodni fog és azért nem kéri (lehet, hogy ez is benne van), de kezdem azt hinni, hogy tényleg az ízzel van baja.
Hát ami tuti, hogy menhely elfogadná a tápot, de ezért a Carnilove nem olcsó, gondolom nem ingyen akarsz megszabadulni tőle.
Esetleg Facebookon kutyás csoportba rakd fel jelképes összegért, hátha valakinek pont olyat eszik a kutyája.
Vagy járd körbe a helyi állateledeles áruházakat (itt mifelén sok van) hátha valamelyikben árulnak Carnilove-ot kimérve (kicsi az esély) és kérdezd meg, hogy nem vennék-e be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!