Létezik, hogy egy kutyánál alig van a kamaszkor?
Figyelt kérdés
Olvastam itt hozzászólásokat, mindenki nagyon durván élte át a kamaszkort. Szófogadatlan volt a kutya stb.
Az én pit type-omon nem igazán lehet észre venni pedig már 10 hónapos. Nagyon ritkán van olyan, hogy mint ha meg sem hallotta volna amit mondok. de ez ritka.
2018. szept. 13. 13:49
1/8 anonim válasza:
Pit type :D Az meg mi a tosz? Nem beszélni magyar?
2/8 anonim válasza:
Nem MINDENKI éli meg durván a kamaszodást a kutyájánál.
Viszont, akinek nincs vele gondja, nem ír ide. Így csak azokat olvasod, ahol gondot okoz a gazdának ez-az.
3/8 anonim válasza:
Az én kutyámnál később kezdődött, 10 hónaposan már én is kezdtem örülni :D 11-12 hónapos kora körül kezdett feltűnően szófogadatlan lenni, de nem volt vészes igazából.
4/8 anonim válasza:
Az en terrier-keverekem most 8 honapos, egyelore O sem mutatja semmi jelet a feltuno kamaszodasnak, kiveve, hpgy neha huz/kishorgonyt jatszik. (Jelolni mar jelol)
5/8 anonim válasza:
Az én kutyám mintha átugrotta volna azt a korszakot :)
Igaz, hogy mindig is szeretően, de következetesen és "szigorúan" volt nevelve - imádtam, rengeteget dögönyöztem, de azt a nem túl sok szabályt akkor is be kell tartani, ha vénasszonyok potyognak az égből.
6/8 anonim válasza:
#1 Nem kell nagy ész, hogy valaki rájöjjön, de ha gondot okoz, ülj le szépen, és megbeszéljük! :D
7/8 anonim válasza:
Nyilván tudom mi az, de akkor vagy pitbullt, vagy bull típust írjon a nagyokos. De mit menőzik a pit-type-pal? :D Le ne hasaljak előtte.
8/8 anonim válasza:
Ne örülj előre :D
Nekünk 1,5-2 évesen jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!