A kutyám befoglalta a másik kutyám ágyát. Helyes, ha hagyom?
Szóval ma vettünk egy meleg kutya fekhelyet a fiatalabbik kutyának. A "bűnünk" az volt, hogy még meleg van hozzá, de már a helyére raktuk. Az idősebbik kutyám ágya még normalisan üzemel, így csak a fiatalabbik kapott újat. Az idősebbik imádja a saját ágyát, sokat alszik benne. Az is meleg, de az új még melegebb. És ő imádja a meleget. Szóval leraktuk az új ágyat a helyére, egyszerre belemásztak szagolgatták. Elsőnek a fiatalabbik mászott bele, aztán az idősebbik is kipróbálta. Csereberéltek ki feküdt ma benne, de a fiatalabbik nagyon melegnek találta még, így ő inkább a kövön alszik - reggelre meg úgyis az ágyon lesz mellettünk mindkettő. Szóval az idősebbiket nem lehet kiimádkozni az új ágyból, csak az a baj, hogy abban ő "elveszik", mert 3x nagyobb mint ő. Most, ha teljesen beleszokik abba, és a saját ágyát nem használja, akkor télen mikor már a másik kutyám is fázik vele mi lesz?
Vegyünk az "ágytolvajnak" egy ugyanolyat, csak kisebbet?
Vagy hagyjunk így mindent majd alakul?
Esetleg szoktassam vissza a sajátjába?
Csak akkor addig az új ágy üresen marad, amíg a másik kutyus számára még meleg van.
Olyanok, mint a gyerekek, ha az egyik kap valamit, akkor a másiknak is kell :D játékkal már alapból kettővel jövök haza :)
Szerintem hagyd majd alakul. De ha nagyon beleszerelmesedett, akkor nem rossz ötlet ha vesztek még egy ugyanolyat.
Az öregek imádják a meleg kuckót.
Nem olyan öreg, 6 éves :)
Világ életben szerette a meleg kuckókat,dolgokat.
Reggel mikor felkeltem úgy lett ahogy éreztem. A kisebbik a nagy ágyban, a nagyobbik a kis ágyban szendergett.
Amúgy simán belemérnének egymás mellé, de nem az az összebújós fajták. De remélem én is, az olyan édes kép lenne.:)
Az enyémek is ketten használnak egyet felváltva. :D
Aki éppen üresen találja az fekszik bele. Nem vitatkoznak ilyesmin.
Amit fontos tudni minden kutyusnak, azzal biztosan tisztában vannak mindketten (t.i.: melyiküknek hol a helye)
Amúgy meg, ha nem kapnak össze ezen, akkor hagyd őket! :)))
Nagyobb a tolerancia közöttük, mint embertársaink között általában : nem akadnak ki mindenen . [link]
Lenne mit tanulni tőlük, sokunknak. :)))
Nem ilyen durva a különbség, de találó kép :D
Soha nem kaptak össze semmin hálistennek. Még csak az ételen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!