Fekete kan kutyának milyen színű hámot vegyek szerintetek? Kék vagy szürke?
Mindkettő jó. Nagyon jól néz ki fekete kutyán egy narancssárga vagy egy kivizöld/lime árnyalat is!
Az enyém ugyan nem fekete, de elég sötét, itt van néhány kép, talán segít választani:
Itt a kicsi kutya az enyém, rajta lime árnyalat van, a nagyon meg egy kicsit sárgásabb zöld.
Itt jobban látszik: [link]
Ez is lime árnyalat, csak más márkájú nyakörv:
Itt egy narancssárga:
És itt egy Fressnapfos kék hám, szerintem ilyesmire gondolhattál te is:
És jól mutat a babakék is:
A feketéhez minden szín jól áll. Kiskutya, nagykutya? Öleb , vagy retriever?
Kéknek ezer árnyalata, abból is akadhat, ami jól állna neki, de én magam azt az agresszív "királykéket" hamar kihúznám a sorból.
"Terepszínű", "military-zöld, vagy military- mintás, illetve a szürke, a barna árnyalatai.
Valami karakteres és kevésbé "finnyás", azaz "kosztűrőbb" szín lenne nálam befutó, az én ebem télen-nyáron sokat hempereg.
Vagy egyéb, bármi szín, ami nem elnyomja, hanem kiemeli a kutya szép fekete színét. De igazából a feketéhez könnyű kombinálni. Mint pl. egy fekete nadrághoz: bármit választhatsz.
Kényelmes legyen neki, az a fontos.
Milyen jófejek vagytok :) azt hittem senki sem fog válaszolni, nagyon köszönöm ;) #2 nagyon cuki a kutyád
Utcai mix egyébként, talán mudi lehet az ősei között. Kb térdig ér, 10kg. Rövidszőrű, full fekete.
A kék ilyen sötétkék, de elég kontrasztos. Próbálok olyan színt linkelni majd.
2-es vagyok, köszi. :)
Szerintem mehet neki akkor a kék (a szürke se rossz, de az kissé unalmas).
Szia, tesó! 4-5 centis, hullámos szőrű, full fekete mudim van! ;)
Az én kutyámon nem volt hám rajta, csak a nyakörv színe okozhatott gondot. A természetes színeket, anyagokat szeretem, így egy fekete, illetve egy natúr, bőrszínű nyakörve van.
MIÉRT akarsz hámot tenni mudira, mudi keverékre ???
Ha jól nevelt, akkor egy olyan pásztorkutya, mint a mudi, még a pisszenésed, a kézmozdulatod, a szemed villanása alapján is teszi, amit kérsz! Nem kell húzni, visszatartani...stb.
Sztem --a szőrét is kímélendő-- gondold meg, egyáltalán szükséges lehet-e a hám!
Szia, jó egészséget nektek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!