Ha engedtem a kutyámnak, hogy az ölembe másszon, akkor elveszítettem a tekintélyem a szemében?
Kölyök? Mert akkor nem valószínű, hogy egyenrangúként kezelne, még alárendeltnek érzi magát valószínűleg. A lényeg, hogy csak akkor engedd fel, ha 1. te akarod és nem ő 2. egyébként minden szabályt betartasz, és kezeled a rangsor problémákat.
Az a lényeg, hogy semmiképp se higyje azt, hogy az öled az egy olyan hely, ahova felmehet ha kedve támad, sőt. Ezt a kérdést sem ő irányítja. Ha te hívod, akkor a legnagyobb örömmel ugorjon az öledbe, és érezze kitüntetésnek, de magától semmiképp se menjen fel. (Tudom, hogy tök cuki ha felmegy, de jobban jársz, ha ilyenkor elzavarod, megvárod míg feladja, és akkor hívod oda te)
Ugyan már!
Engedd csak bele,ennyiből ne dögönyézzük meg ,mert azt hiszi,hogy akkor már átvette az irányitást?
Én magam kisem bírnám,hogy ne mászon bele az ölemben és dögönyésszem meg.
Butaság.
Nyugodtan engedd csak bele,máshonnan kezdődik a nevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!