Hogyan fogyaszthatnám le a kutyámat?
Figyelt kérdés
Tacskó keverék, és szegény 18 kg, mivel a szomszéd tudtunk nélkül állandóan etette. Ennek vége lassan 1,5 hónapja, alig kap valamennyit, az is zsírszegény de nem fogy. Nagyon szeretjük, nem lenne jó ha elpusztulna. Valakinek van jó ötlete?2010. jún. 21. 19:09
1/8 anonim 

válasza:

Napi nagy-nagy séta 2-3 alkalommal 1-1óra
2/8 anonim 

válasza:

Az orvostól kérjetek tanácsot. Nélküle veszélyes mindenféle fogyasztó kúrába kezdeni ha ilyen durva.
4/8 anonim 

válasza:

Sétálj vele sokat és adj neki többször keveset enni, hogy ne érezze, hogy állandóan éhes. Esetleg főtt zöldségeket, répa, krumpli, mert a krumplit nem tudja megemészteni, de kitölti a hasát és nem érzi magát éhesnek.
5/8 anonim 

válasza:

Látod ezért kéne orvoshoz vinned. A sok okos itt ajánlgat miközben az van hogy a tacskóra amúgy is vigyázni kell főleg ha ennyire túlsúlyos akkor nem szabad olyan sokat mozgatni mert ártani fog neki
6/8 anonim 

válasza:

Szegény kutyus.... Szerintem is kérd ki állatorvos tanácsát...
7/8 Akiteki 

válasza:

Elmondom, én hogyan szoktam:
Volt egy hízásra hajlamos kutyám. Amikor láttam, hogy már megint szedett magára, akkor a szokásos 1 adag táp helyett fél adag táp és a másik fél adag táp helyett háromnegyed adag gréti mix.
Így nem volt éhes, mert még többet is kapott mennyiségre, de azok a puffasztott izék nem hízlalnak.
1-2 napig hasmenés előfordulhat, de nem kell megijedni, hamar visszaáll.
A szomszédnak meg csapj a kezére.
Én úgy szoktattam le az ismerősöket a kutya etetéséről, hogy megígértem, hogy vissza fogom szolgáltatni a végterméket.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Holnap elviszem az orvoshoz. A szomszédot leállítottuk, amikor észrevettem. És ami a végterméket illeti... eleve oda csinálja :)
2010. jún. 21. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!